Novogodišnji pokloni za svakog biciklistu

Vreme praznika i kupovine poklona se opasno približava te smo iz tog razloga pripremili selekciju super zanimljivih i lepih poklona za svakog biciklistu.
Subota, 17. decembar 2016
Novogodišnji pokloni za svakog biciklistu

Prednovogodišnja groznica kupovine i traženje pravog poklona za dragu osobu nekada ume da ide jako teško i sporo. Kako bismo vam malo olakšali potragu, napravili smo izbor bajk motivisanih poklona.

Na internet stranici www.recycleandbicycle.co.uk može se pronaći veliki izbor proizvoda napravljenih od recikliranih delova bicikala, a dostava je besplatna na području Evrope. Jedna dodatna informacija - pošto ćete možda očekivati da isporuka stigne iz Britanije, neće, stići će iz Poljske.

 

  

Pored ovih, na sajtu se može pronaći još mnoštvo zanimljivih proizvoda kao što su kaiševi i leptir mašne od reciklirane unutrašnje gume, marame za devojke i manžetne za momke sa printom bicikala, minđuše od lanca i još puno toga.

Na web stranici www.uncommongoods.com ima takođe dosta korisnih, a lepih poklona sa dvotočkaškom tematikom.

  

Naravno uvek preostaje opcija da kupite neko neobično zvonce za predstojeću sezonu 2017. Pored drugih prodavnica biciklističke opreme moramo pohvaliti i Invictabike servis i prodavnicu u Novom Sadu koja uvek ima široku ponudu svih mogućih dodataka za dvotočkaše, ali i kvalitetnu i ljubaznu uslugu.

Dodatne ideje

        

Izabela Horvat

KOMENTARI
Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem