Bajk test na Košutnjaku u Beogradu

Ovog vikenda, 18. i 19. juna Planetbike organizuje testiranje Bicikala u Beogradu na Košutnjaku.
Petak, 17. jun 2016
Bajk test na Košutnjaku u Beogradu

Ovog vikenda, 18. i 19. juna Planetbike organizuje testiranje Bicikala u Beogradu. Kao i svake godine test će se održati u Klubu Aleksandar (Ski staza) u Košutnjaku. Na raspolaganju za besplatno testiranje će biti preko 30 najkvalitetnijih Scott i Polar modela.

Takođe, za vreme trajanja testa, imaćete mogućnost da isprobate SPD Shimano cipele i pedale,na trenažeru. Za sve one koji su u dilemi ili nikada nisu probali ovakve pedale ovo je idealna prilika da ih isprobaju u sigurnim uslovima (na trenažeru) i osete prednosti SPD sistema.

Test se održava u subotu i nedelju 18. i 19. juna od 10 do 17 časova.

Sledeći test u Nišu

Sledeći test održaće se narednog vikenda, 25. i 26. juna u Niškoj Banji od 10 do 17 časova.

KOMENTARI
  • Ciklo

    Nikola J. (Ciklo)

    18. jun 2016 15:48h

    E-Aspect 29" (el. MTB) izuva u turbo modu. Bukvalno leti po uzbrdicama. Po rečima prodavca baterija u turbo modu traje oko 40km off-road pedaliranja, što je i više nego dovoljno većini. Dobra stvar ako se do posla ide off-road putem ili za starije ili bolešljive ljude koji bi da uživaju u pedaliranju u prirodi, ili za sve ostale koji su lenji da okreću pedale ;)

    Probah još par MTB bicikala ali Spark 930 je ostavio najjači utisak, bicikl ide sa takvom lakoćom, leti.. možda zato što sam ga vozio posle E-Aspecta ali sam u početku tražio da li i ovaj ima negde ugrađen e. motor ;)

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem