Pavlović i Vajs snimaju formu takmičara u Čačku i na Popovici

Snimanje forme kandidata za reprezentaciju u planinsom i drumskom biciklizmu.
Petak, 28. mart 2014
Pavlović i Vajs snimaju formu takmičara u Čačku i na Popovici

Radomir Pavlović, selektor reprezentacije Srbije u drumskom biciklizmu i Nemanja Vajs selektor za planinski biciklizam, snimaće formu reprezentativnih kandidata na trkama 30. marta u Čačku odnosno na Popovici na Fruškoj gori.

Pavlović je pozvao Ivana Stevića i Nebojšu Jovanovića (OBK Beograd), Jovana Zekavicu i Stefana Stefanovića (Borac Čačak), Miloša Borisavljevića i Miloša Miladinovića (CCN Metalac), Nemanju Ambruša (Partizan) i Gabora Kasu (Spartak Subotica). U stručnom štabu, uz Pavlovića, su i Radiša Čubrić (CCN Metalac) i Predrag Prokić (Borac).

- Okupljanje je u 10 časova u prostorijama Borca, potom od 11 časova idemo na veoma zahtevnu stazu od Beljine kod Čačka, preko Požege, Arilja, Ivanjice, Guče do Jelice gde je cilj posle oko 170 km vožnje – kaže Pavlović.- Treniraćemo prireme za završnicu trke na ravnon, pripreme za cilj na brdu i timski rada posle bega pojedinca ili grupe. BSS će snositi troškove dolaska učesnika, za dva prateća vozila i za ručak za 20 osoba posle trening trke.

Nemanja Vajs je pozvao seniore: Bojana Đurđića (Radnički, Kragujevac), Aleksu Marića (C. zvezda), Marka Popovića (BK Novi Sad), Nenada Rabasovića (Ciklomanija, Zrennjanin), Srećka Đolića i Ivana Jovanovića (Progresiv), Olivera Štrbca (Fanatik) i Marka Bogdanovića (Ris sajakling, NoviSad).

Na listi juniora su: Aleksandar Roman i Andrej Galović (Partizan), Luka Milovanović (Ciklopaori, Valjevo), Aleksandar Stanić (Ciklomanija Zrenjanin), Stevan Petko (BK Novi Sad), Nikola Krstić (Radnički, Kragujevac) i Aleksandar Mršić (Orlovac Sistem FPS, Crna Trava).

Pozvane su i tri junirke Jelena Erić (CCN Metalac), Milica Rakić (BK Novi Sad) i Violeta Trifković (Jednota Šid).

Na spisku su i četvorica kadeta: Marko Kasapović i Aleksandar Mijatović (BK Novi Sad), Andrija Joksimović i Dušan Veselinović (Partizan).

- Voziće se pre podne od 11 časova aphil hronometar sa startom u podnožju Popovice do planinarskog doma Železničara, a potom od 13 časova klasične kros kantri trke za elitu i vozače do 23 godine od pet krugova ili oko 75 minuta, za juniore četiri kruga ili 60 minuta, juniorke tri kruga ili 50 minuta i kadete takođe tri kruga ili 45 minuta – kaže Nemanja Vajs.- BSS će snositi troškove prevoza za vozače koji nisu iz Novg Sada. Po završetku planiran je ručak i sastanak sa analizom trka.

Selektori su upozorili da se 29. marta u noć prelazi na letnje računanje vremena i mole učesnike da na to posebno obrate pažnju.

KOMENTARI
  • GhettoSloba

    (GhettoSloba)

    31. mar 2014 11:45h

    Svaka cast "organizatoru" trke na Popovici. Pustio covek decu da se trkaju po putu,boli ga savrseno sto autobusi ganjaju po putu,sto je malo falilo da decka ocisti autobus... bitno da je ostavio sebi pare koje su trebale da se plate policiji da obezbedi put... Jadan taj sport u kom je on selektor,MOJE SAUCESCE biciklistima...

  • MirkoTrgovac

    Mirko V. (MirkoTrgovac)

    31. mar 2014 15:02h

    Jadan si ti kad ne smeš da se potpišeš, a pljuješ po drugima.

  • eyegor

    Igor (eyegor)

    31. mar 2014 22:16h

    Jadna ta organizacija i ovaj sajt koji je navodno glavni izvor informacija o biciklizmu kad o trci saznajem nakon sto se odigrala, a ovde visim SVAKI dan. Kad odete u odeljak TAKMICENJA, trka na Popovici se ni ne spominje!

  • Ciklo

    Nikola J. (Ciklo)

    1. apr 2014 13:32h

    Mislim da je ovo bila interna trka saveza a tekst je izašao na dva dana pred sam događaj.

Da bi postaviti komentar morate biti prijavljeni na sistem