Pa ti si se proveo za sve novce Kako se bajk ponaša na usponima?
Draka - Last FastForward A.K.A. Zelenko [AM/Trail/29er]
Postavljeno 28 June 2016 - 08:43 AM
Pa ti si se proveo za sve novce Kako se bajk ponaša na usponima?
Ko da me jure gladne mecke!!
Kolko mogu da verglam tolko moze da ide
Mada ova 42ka pomogla par puta.
Mogu ti reci da 29erka drzi ko blesava na prasincini i kamenju.
Al zato na spustevima przi.
Kao sto se moze videti iz prilozenog.
Razbio se na spustu od Glavice ka Stolovima.
ಠ_ಠ
Postavljeno 28 June 2016 - 09:27 AM
Misliš obrnuto, od stolova ka glavici? Nemožeš baš da se spustiš uzbrdo Dobro si prošao, većina staza na fg su dosta brze, pa se čovek lako preceni Primetih kod drugara koji tera 29er da me uvek ostavi na tim utabanim stazama, i na makadamu, al mu ja pobegnem na tehničkim delovima, gde ima kamenja i korenja Ovaj tvoj bajk je baš za FG, nema potrebe za full sys.
Postavljeno 28 June 2016 - 09:33 AM
Onda to je tako.
Znam da je to bilo na delu kada smo prosli velike skokove uzbrdo pa onda krenu da se spustamo kanalom
Rekose mi samo da sam se zabio kod Stolova
Pazi, sve zavisi ko tera bajs, i od geometije bajsa.
Meni je ovaj podjednako agilan kao i stari 4x bajs koji imam, stim da Zelenko, mnogo vise prasta i mnogo bolje drzi u krivinama
ಠ_ಠ
Postavljeno 28 June 2016 - 05:54 PM
Sent from my m2 note using Tapatalk
ಠ_ಠ
Postavljeno 02 July 2016 - 02:49 PM
Namerno sam snimao sa izvorom svetla ka kameri da bih video koliko dobro moze da izbalansira preterano osvetljenje.Snimaj sa svetlom iza kamere pa vidi da li se ovako ponasa (preeksponiran snimak). Potrazi ako ima kompenzaciju ekspozicije u tom slucaju.
Ovo je sa ukljucenom auto ekspozicijom.
Kada se normalno snima slike ispadaju jako dobro.
S obzirom koliko je jeftina kamerica, odlican je kvalitet. I snimka i fotografija
Sent from my m2 note using Tapatalk
ಠ_ಠ
Postavljeno 17 July 2016 - 09:21 PM
Bio za vikend do nisa gde imam radionicu pa sam odlucio da napravim privremeni reducir za dropper dok ne pokupim za koji dan onaj koji sam narucio.
Prvi utisci su da je extremno lako zameniti sa externog na interno povlacenje kabla.
Prosto je namontirati ga, mada je malo vadi stavljaj dok se ne podesi duzina buzira.
Sam dropper se oseca mnogo bolje od Reverba koji sam imao. Hod je dosta gladak i cuje se jasno "tonk" kada dodje do kraja hoda sto je super.
Brzina vracanja je solidna (nije bas da razbije jaja) i svidja mi se da moze da se kontrolise koliko se brzo vraca u zavisnosti koliko se jako pritisne rucica.
Sto se mene tice. Sad sam kompletiran
ಠ_ಠ
Also tagged with one or more of these keywords: All-mountain, MTB, 29er, Hardtail, CrMo, Trail
Oprema i Stil →
MTB - XC →
Pomoć oko izbora MTB biciklaZapočeo neurokrem , 23 Aug 2024 MTB, planinarka, 29in |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
MTB/gravel za kombinaciju vožnje po asfaltu i kroz šumu, do 400-500 evraZapočeo W__ , 26 Mar 2024 kupovina, pomoc, gravel, mtb |
|
|
||
Biciklizam / Triatlon →
Pimp My Bike →
Upgrade opreme za Aim Cube SLZapočeo ranzo1 , 16 Jul 2023 Mtb, Aim cube sl, 29 |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Sedište za MTBZapočeo aleksandar944 , 28 Jun 2023 MTB |
|
|
||
Oprema i Stil →
Pomoć pri kupovini →
Saveti za kupovinu novog MTB-aZapočeo ivanovm , 15 Feb 2023 mtb, nov, novo, 1000e, 1500e i 4 još... |
|
|
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika