2168 , samo da potvrdim , sigurno da
namestio
reseno
hvala
Postavljeno 10 May 2019 - 10:07 AM
Ja sam prije nekoliko mjeseci uzeo iGS50E, također njihovu traku za prsa HR35 i senzore za kadencu i brzinu C61. Sve to kompjuter jako lijepo upari, prati, bilježi i zapakuje u fajl koji se može bluetoothom prenijeti na telefon ili manuelno u kompjuter. Senzore sam kupovao odvojeno, uglavnom oko Nove godine, ganjao sam sniženja i aukcije na ebayu, gearbestu i aliju, pa me je sve zajedno (tri senzora i kompjuter) koštalo oko stotinjak eura. Bicikli vrtim rekreativno i prezadovoljan sam iGS-om. Za ovaj novac sumnjam da postoji kvalitetnije i preciznije rješenje.
Postavljeno 11 May 2019 - 07:35 PM
Pa udalji ga od magnetnog polja,ili udalji magnetno polje od njega.
Ne znam koliko su dobri brzinometri bezicni koji se automatski startuju,ja sam kupio wireles brzinometar koji se automatski gasi posle 5min. ali da bi startovao moram bilo koji taster da pritisnem,mozda je to dobro mozda nije nemam pojma. U svakom slucaju i ja sam imao problema sa magnetnim poljem,konkretno morao sam da udaljim lampu SS3, brljavio je u njenoj blizini kada je ukljucena.
Zato u principu po meni su bolji zicni brzinometri,nemaju ni bateriju za senzor dole kod magneta.
Postavljeno 12 May 2019 - 08:50 AM
Postavljeno 12 May 2019 - 09:08 AM
Pa dobro nije los brzinometar,mozes da odredis sebi jedan tempo,znas kolika je temparatura jer subjektivni osecaj vara,a nije lose ni znati koliko si taj dan prosao km,i koliko si ukupno presao km.itd. Kadenca i puls je za ozbiljnije vozace a ne za rekreativce,ali sto da ne,moze i za rekreativce.
Taj jeftin bezicni crivitov brzinometar u lidlu,izgleda da i nije nesto,svi ti mali brzinometri imaju jednu manu sto za svaki podatak moras da pritiskas taster u toku voznje,najbolje je da bude veci pano,pa jednim pogledam znas sve sto te interesuje.
Postavljeno 12 May 2019 - 09:46 AM
Jeftine stvari ne treba kupovati bežične.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Није толики проблем што је јефтин него што не ради. Имао сам их доста и јефтиних и скупих, неки су зезали неки нису. Ево податак из личне употребе ВДО А8 се исто понашао кад се прође поред трафо станице или бандере на којој је мини трафо...
Одавно већ користим гпс и то ми је ок, овај из лидла је требао бити компарација пређеног пута и брзине кретања.
Koliko su mi trenutne voznje "mocne" govori to da vozim bez brzinomera...kada bi mi pogled u toku voznje pao na brzinomer pomislio bih da treba da krenem
Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Кад ниси у кондицији онда вожње не качиш на страву
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 12 May 2019 - 03:11 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 13 May 2019 - 05:28 AM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 13 May 2019 - 12:24 PM
Malopre mi se raspade ona velika pumpa iz Lidla sa akcije od pre mesec dana. Pukla rucica na 2 dela, bez ikakve najave. Sto je pukla nema veze, nego za malo da se unakazim na ostatke plastike na sipci.
Kod njih mozes da vratis uz racun do 30 dana nakon kupovine. Ako je proslo i vise opet mozes da se pozoves na Zakon o zastiti potrosaca.
Sunding zicani za te pare radi vise nego lepo samo sto ima i on svojih mana. Nekad ne memorise maksimalnu brzinu dobro, verovatno ako je truckaviji put, a nisam ga testirao ni na kisi.
Postavljeno 13 May 2019 - 01:18 PM
Ma da, ali ja sam to prerastao pre 10ak god pa mi maksimalna nije više uopšte bitna to ni ne gledam, a nekad davno sam stalno pokušavao da nadmašim svoj rekord u sprintu
Bitno da je on savršeno tačan sa distancom i prosečnom, poklapa se uvek sa stravom u delić.
Postavljeno 13 May 2019 - 01:32 PM
Ne bunim se ako mi nekad pokaze da sam vozio 80 na sat, a ja mislio da nisam presao preko 30. Zicani sam i uzeo zbog prakticnosti a kad se doda nocno svetlo i dugme za daljinski ispadne savrsena spravica za mene. Telefon drzim u torbici na ramu ali izgleda da ne hvata dobro GPS signal odatle pa su mi te aplikacije beskorisne
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika