Od svih 20ak pokazatelja, jedino pratim trenutnu brzinu, eventualno koliko sam prešao, ostalo nemam pojma.
Ciklo Kompjuter
Postavljeno 12 November 2015 - 05:29 AM
Jel probao neko ove FahrradComputere, ovi WiFi jel brljave ili ne u toku voznje, imao neko iskustva?
http://www.2bike.rs/...16#.VkQjTNKrQsY
Postavljeno 13 November 2015 - 02:13 AM
A ha, dakle radi to čudo...imao sam nekada možda još 98-me, neki isto tako noname, fahrradcomputer nemački (kineski ?!), i nikad se nije kvario, jedino leti kada baš opeče sunce znao je ekran da pocrni od direktnog delovanja sunca, i tada ne vidi se ništa, vide se one ćelije ekrana, ali čim zađe sunce on se sredi i nastavi da radi, tj i tada je radio, dakle nije prekidao u merenju, ali nije se moglo videti na displeju ništa.
Postavljeno 13 November 2015 - 10:03 PM
Postavljeno 13 November 2015 - 10:25 PM
Ja sam kupio gospođi neki takav kinesko - nemački Bike Mate, wireless, ima čak i termometar... Jedini problem je što na pakovanju i u instrukckijama piše da ima auto uključivanje / isključivanje i auto start / stop a ustvari nema... Kad uđe u sleep mode (nakon par minuta neaktivnosti) neće sam da se budi prilikom okretanja točka nego mora ručno da se uključi pre vožnje. Njoj to ne smeta a i bezobrazno je malo plaćen tako da ne mogu da mu zamerim. Nemam pojma da li je u pitanju lažno predstavljanje ili nešto ne radi kako treba (možda sam i ja glup, ko zna) ali treba ih uzeti sa rezervom...
Ne treba ocekivati puno obzirom da je vlasnik brenda Bike Mate brand lanac prehrambenih prodavnica Aldi
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 16 November 2015 - 04:05 AM
Kako ovo radi? Telefon obavezan? Gde nabavlja pa preprodaje na cb i kp zna možda neko?
http://www.kupujempr...?filter_id=2016
Postavljeno 16 November 2015 - 07:39 PM
Ne pise nigde da ide u kompletu sa senzorima, pise lepo da su senzori opcija, a prodavac je "slucajno" zaboravio da napise sta ide u kompletu.
update:
Evo malo sam guglao i vidim da sam HR senzor posebno kosta 70eur, a senzor brzine i kadence 30eur.
Ispasce jeftinije kupiti sigmu rox ili neki najjeftiniji garmin nego ovo.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika