Ciklo Kompjuter
Postavljeno 03 April 2009 - 08:32 PM
- Bosh made in Germany
- Integrisan u prednji far
- Halogena sijalica
- Nema potrebe za kupovinom dodatnog fara
- Vodootporan
- Radi po svim vremenskim uslovima
- Slobodno mesto na volanu
- Graviran do 60kmh (pa ko ide brze)
- Pozadinsko osvetlenje kad je far ukljucen
- Hitlerova ratna reparacija.
- Jednostavno rukovanje
- Radi bez baterija
Postavljeno 03 April 2009 - 10:55 PM
Postavljeno 03 April 2009 - 11:24 PM
Btw. Iskreno, voleo bih da ga posedujem!
da ti ukradem poljupce
neka vrijeme samo leti
jos uvijek volim te...
http://www.juraifilm.com/
Postavljeno 27 April 2009 - 04:57 PM
Ima i moj polar neki šatro grafikon brzine i pulsa. Valjda služi da se uporede direktno brzina i puls u jednoj liniji...
Ja se izvinjavam što oživljavam ovu staru temu, ali gde kupiti polar u srbiji?
Uzeo bih sebi cs200cad.
Zanimaju me takoše iskustva sa ovim modelom, vidim da ga neki imaju .
Postavljeno 28 April 2009 - 06:52 AM
Ako imaš nekoga napolju, ili ako ti ideš, spremi do 140€ (ja sam moj platio ~135€ ako se dobro sećam) u Sloveniji.
Uz njega se dobije Polar sa podnožjem i gumenom podloškom, da podnožje ne grebe lulu/korman, senzore brzine i kadence sa sve gumenim podnožijima, magnete za kadencu i brzinu, traku sa transmiterom koji se skida sa trake, pa je možeš prati u veš mašini. Dobija se i podebelo uputstvo gde je sve opisano u 2 jezika. Dobijaju se i sve potrebne vezice da bi se sve to u što kraćem roku postavilo na bajk.
Iskustvo je vrlo pozitivno u radu sa njime, pogotovo ako se poredi sa nekim Sigmama, i sličnim. Merenje pulsa je precizno i nema izletanja, osim ako ti dres malo "leprša" po grudima na vetru
Posle treninga skineš Polara sa bajka, sedneš za računar, i prebaciš trening na internet na svoj nalog na http://www.polarpersonaltrainer.com. Tamo ćeš imati uvid u sve generalije (ne snima kao oni preskupi modeli svaki sekund). Transfer podataka je zvučni (Sonic Link), pa ti treba mikrofon na računaru. Možeš sačekati i da odradiš do (čini mi se) 8 treninga, pa da tek onda prebacuješ na NET.
Baterija u Polaru i transmiteru pulsa drži oko godinu dana, a i kada je potrošiš, kupiš na trafici, idu standardne 3V. U senzorima se ne menjaju baterije, ali i traju duže. Ne znam koliko, još mi se nije potrošio ni jedan, a imam oko godinu i po dana. To je valjda to....
Postavljeno 28 April 2009 - 08:41 AM
Postavljeno 28 April 2009 - 08:56 AM
Postavljeno 28 April 2009 - 12:06 PM
gamzzy jel ti je to Srdjan doneo polara iz Slovenje?
Postavljeno 02 May 2009 - 05:41 PM
Da li mozda neko zna gde moze da se kupi neki bezicni ciklo kompjuter nekih drugih proizvodjaca?
Postavljeno 02 May 2009 - 06:03 PM
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 02 May 2009 - 07:13 PM
@rubiroza: na planetbike.co.rs stoji da na lageru imaju CA Micro. Ili su informacije netacne?
Postavljeno 02 May 2009 - 07:16 PM
A usput, jel zna neko neki wireless najjeftniji a da meri kadencu
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Postavljeno 02 May 2009 - 11:20 PM
A da nisi mozda cuo, ili su ti mozda rekli, kad dobijaju senzor za kadencu.
btw, jako glupo sto se prodaje odvojeno.
Postavljeno 03 May 2009 - 01:19 PM
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika