Jump to content

Photo

Ciklo Kompjuter

• Please log in to reply
1238 replies to this topic

#461 bobale

bobale
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1061 posts
  • LocationLeskovac

Posted 24 April 2012 - 10:25 PM

Ima ih i u Rodi, subotom i nedeljom koštaju 490 din. Vredi te novce. Vozim ga skoro godinu dana, i na bajku za vožnju po gradu odlično završava posao.
  • 0

#462 valsorimkaran

valsorimkaran
  • Members
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 27 April 2012 - 02:29 PM

zanimljivo :)

• 0

#463 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 27 April 2012 - 02:44 PM

Verovatno je mogao da podesi neki drugi obim točka, možda ne totalno ispravan, ali bi verovatno dobio manje odstupanje a s druge strane motor ima drugačiji sistem za merenje brzine, precizniji dok ovaj sistem kod ciklokompova koji se bazira na magnetnom prekidaču gubi preciznost sa povećanjem brzine zato što magnet prođe pored prekidača toliko brzo da ga ovaj možda i ne registruje!!!

Postavljena slika
  • 0

profilepic.gif

#464 chamade

chamade
  • Members
  • 4468 posts
  • LocationBeograd

Posted 30 April 2012 - 05:53 PM

Ciklokomp je trebao testirati na brzini od 60-ak km/h. Čudi me da je uopšte iradio na brzini većoj od 200 km/h. A pitanje je i koliko je precizno podešen prema obimu točka. Najmerodavnije je testiranje naspram auto navigacije.
  • 0

#465 valsorimkaran

valsorimkaran
  • Members
  • PipPipPip
  • 80 posts

Posted 03 May 2012 - 10:53 PM

jako davno sam video snimak na You tube Sigmin ciklo-master(npr bc500) koji je pratio kilometar sat od Yamahin R1 u brucu do 299 a kasnije se R1 brojalo na sigmi i na i do 320 km / h gde je Yamahica bila daleko u crvenom,... tako da ne sumljam u preciznost ciklo-mastera...
  • 0

#466 yaki

yaki
  • Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 05 May 2012 - 03:31 PM

Upravo kupio
Postavljena slika
Na starom bajsu sam imao neku raniju verziju verovatno br 2. Nikakvih problema preko deceniju, čak je i baterija izdržala bez zamene svo vreme.
Jedina razlika koju sad primećujem je što sad ima i brojač kalorija. Interesuje me da li taj brojač daje bar neke približne vrednosti ili je ta opcija tek onako tu, jer lepo zvuči.
  • 0

#467 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 05 May 2012 - 03:39 PM

Svi brojači potrošnje kalorija na ciklokompovima su čisto onako kao dodatni argument za lakšu prodaju, nešto malo su precizniji ako imaš i traku za puls ali i to je pitanje.
Treba da podesiš pol, godine, visinu i težinu na čemu se zasniva i brojka koju pokaže na ekranu (+ verovatno brzina), sve u svemu nemoj previše da se oslanjaš na taj proračun...
  • 0

profilepic.gif

#468 Ivan_xcv

Ivan_xcv
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 229 posts
  • LocationNiš

Posted 06 May 2012 - 05:45 PM

Ja isto imam Velo 8 i najbolje dokazuje da te kalorije nista ne znace sto se zasnivaju samo na brzini... kada ides na spustu 50 km/h bez okretanja pedala ono pokazuje potrosnju koja odgovara kada ides uzbdo 10 km/h... i obrnuto n:close_tema
  • 0

#469 mijat96

mijat96
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 251 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 23 May 2012 - 01:07 PM

friško... ne montirano!! :D

Postavljena slika

pozdrav, koliko cenis brzinomer? zainteresovan sam za kupovinu...
  • 0

#470 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 23 May 2012 - 01:26 PM

pozdrav, koliko cenis brzinomer? zainteresovan sam za kupovinu...

aaaaa, ovaj, pogrešili ste kancelariju, kolege sa oglasima su na drugom spratu levo, kancelarija broj 15 :mrgreen:
Šala ali za stvarno, čovek je kupio komp za sebe, ne prodaje ga, pogledaj u oglasima.

P.S. Piše na kutiji kolko je plaćen: 31,94€...
  • 0

profilepic.gif

#471 mijat96

mijat96
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 251 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 23 May 2012 - 02:52 PM

izvinjavam se, nisam dobro shvatio post... kolega kako sluzi kompijuter?
  • 0

#472 combat88

combat88
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 224 posts

Posted 23 May 2012 - 04:50 PM

izvinjavam se, nisam dobro shvatio post... kolega kako sluzi kompijuter?

komp sam vijao pola godine tako da nije na prodaju. [-X hvala na ponudi.
služi svrsi...već je prešao hiljadarku km. :D
  • 0

MCWkdP0.gif

#473 logic

logic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 364 posts

Posted 23 May 2012 - 07:38 PM

Sto pola godine? Sigmu prodaje intersport u merkatoru i capriolo.
  • 0

#474 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 23 May 2012 - 08:11 PM

Ma svašta se kod nas može kupiti kad gledaš po sajtovima a kad odeš lično onda se dogodi jedan od dva scenarija:
1. imaju u cenovniku ali nemaju u radnji i ne znaju kad će ako će dobiti ili
1. imaju u radnji, pokažu ti pa te išamaraju cenom...
  • 0

profilepic.gif

#475 logic

logic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 364 posts

Posted 23 May 2012 - 08:40 PM

Srecom nisam kod vas ;)
  • 0

#476 sveta344

sveta344
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1673 posts

Posted 23 May 2012 - 10:35 PM

Srecom nisam kod vas ;)

Jel nasa sreca,ili tvoja :mrgreen:
  • 0

#477 combat88

combat88
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 224 posts

Posted 23 May 2012 - 10:54 PM

Sto pola godine? Sigmu prodaje intersport u merkatoru i capriolo.

već sam pisao o tome i sad ću da ponovim... tražio sam u capriolovoj radnji...dečko ga poruči...ja tu čekam jedno nedelju dana...dođem jel stiglo, jeste ali drugi model?!...kako...pod istom šifrom vode dva modela!!!!!!...i meni puko film i reko više ništa ne naručujem iz ove banana države....onda došla jesen/zima nije se vozikalo... onda sam poručio preko veza iz slovenije tako da sam i tu čekao ali se isplatilo.
u intersportu sam gledao nisu imali.
  • 0

MCWkdP0.gif

#478 logic

logic
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 364 posts

Posted 24 May 2012 - 06:52 AM

Ma nase firme na ovim balkanskim prostorima su katastrofa. Ja hocu nesto porucim iz jedne prodavnice u sarajevu. Nekakve gume su bile u pitanju i kazem im posaljite mi predracun da vam platim a vi to predajte kuriru brze poste kad vam dodje u radnju. Naravno i brzu postu ja placam. Dva puta ih zovem predracuna nigdje. Onda nazovem i kazem posaljite mi bilo kakvu poruku sa iznosom i ziro racunom da bi mi neka cura rekla da ne salju robu ispod 50 EUR. Reko vi niste normalni. Kakve veze ima kome ces pruziti kesu preko pulta. Meni ili kuriru. Roba je ionako placena a brzu postu ja placam. Ja njih molim da im dam pare. Nikad vise. Kinez majka. Hiljade dolara pazario i nikad ni najmanjeg problema.
  • 0

#479 mijat96

mijat96
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 251 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 24 May 2012 - 03:22 PM

i ja se slazem, kinez je majka... juce sam kupio sigmu 509 gledao sam i bolje modele ali je ovaj presudio jer ipak meni je potreban samo za merenje brzine i nadam se da ce ovaj obaviti posao ... potrebna mi je mala pomoc, ne znam cemu sluzi opcija DIST i kako treba da je podesim, ima da se upise 5 cifara?
  • 0

#480 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 24 May 2012 - 03:32 PM

To ti je DISTance tj. pređena kilometraža, ako upišeš recimo 90000 ispašće da si do sad prešao 90 hiljada kilometara :mrgreen: tako da ti ostaje da odradiš još tih 9.999 km da bi ga vratio na 0 :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users