Ciklo Kompjuter
Posted 19 June 2010 - 03:32 PM
ja imam signu bc 2006 mhr, u paketu dobijas dodatno postolje koje sluzi da na njega stavis ciklokomp kada recimo ides na planinarenje a verovatno moze za trcanje da se koristi, da bi ciklokomp bio aktivan i pokazivao vrednosti moraju ona dva pina na poledjini da budu kratko spojena, znaci mozes nesto i u homemade varijanti da napravis...da li oni modeli koji prate otkucaje srca mogu to isto da rade tokom trčanja recimo, vežem senzor na sebe, ciklokomp u džep i piči po stazi? Znači senzor za brzinu ostaje kući na bajsu Konkretno imam u vidu SS BC 1909 HR...
Šta, izgleda niko nema sigmu sa hartrate opcijom???
Posted 20 June 2010 - 06:39 PM
Proveri sta cika "Google" veli za taj pulsmetar(kada je proizveden,opcije...) i onda pogledaj npr. http://www.kupujempr...-S ... s]=sigma
https://youtube.com/@ionebike
Posted 20 June 2010 - 09:22 PM
Posted 21 June 2010 - 03:54 PM
Posted 21 June 2010 - 04:46 PM
ILI
http://www.kupujempr... ... =view[page]=2&data[ad_type]=&data[list_type]=search&data[group_id]=&data[keywords]=sigma#photoBig
Posted 21 June 2010 - 05:19 PM
2sigma onyx pro 7000nov garancija
3sigma onyx easi 4000
!! e sad ove cene su priblizne i toliko nebitne koja mi je najbolja opcija i iz vaseg iskustva koji mi je najbolji i dali ima noko mogucnos povezivanja sa pc i dali za ove pare moze eki polar dobar da padne ili kao bolja opcija!! !!!!
Hvala unapred i izvinavam se na smaranju !!!
Posted 21 June 2010 - 05:31 PM
razmisljao sam izmedju dva modela sigminih taj sto si naveo nije 4000 nego 6400 nov.
Mislim da izmedju njih nema razlike u funkcijama.
Pogledaj na sigminom sajtu imas demo pa mozes da prodjes kroz sve funkcije...
A razlika izmedju topline i sigma koja mu dodje srednja kategorija je nebitna u odnosu na cenu... npr ti imas bajk od 300 i od 6000 evra mnogo je veca razlika u ceni nego u performansama
Posted 05 July 2010 - 09:19 PM
Заправо, кад кренем да се возим, то ми се два пута десило, он само замрзне све ознаке на дисплеју и полако се губе са дисплеја да би након 15 минута све ознаке нестале. Вадим батерију и поново је вратим, наштелујем и ради како треба. Како му је ово четврта сезона, мислим да је до батерије, вероватно њу морам заменити? Напаја се са оном пљоснатом литијумском од 3 Волта. Мада оба пута је напољу било јако сунце, немам информацију како сунце утиче на брзинометар, ако неко може појаснити? Додуше и пре сам возио по 40 степени па му ништа није било. И да напоменем, да је увек батерија била у њему, нисам је вадио зими, али је брзиноиметар био на топлом, значи не на хладном.
Posted 05 July 2010 - 09:23 PM
Имам Кет Ај ВЕЛО 8, ово му је четврта сезона, међутим штуцнуо је два пута
Заправо, кад кренем да се возим, то ми се два пута десило, он само замрзне све ознаке на дисплеју и полако се губе са дисплеја да би након 15 минута све ознаке нестале. Вадим батерију и поново је вратим, наштелујем и ради како треба. Како му је ово четврта сезона, мислим да је до батерије, вероватно њу морам заменити? Напаја се са оном пљоснатом литијумском од 3 Волта. Мада оба пута је напољу било јако сунце, немам информацију како сунце утиче на брзинометар, ако неко може појаснити? Додуше и пре сам возио по 40 степени па му ништа није било. И да напоменем, да је увек батерија била у њему, нисам је вадио зими, али је брзиноиметар био на топлом, значи не на хладном.
Baterija ti je cr2033 ima je svuda, a nije bas pametno ostavljati ga izlozen direktnom suncu
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users