Allex, upravo to! Svi smo poceli od neke tacke. Niko se nije naucen rodio i mislim da nikada nije blam pitati. Tako su me, bar, ucili tokom celog skolovanja. Kao sto kaze Allex - kad nesto ne znam ili ne poznajem, ostacu po strani i necu odmagati davanjem netacnih informacija. A ako me nesto interesuje, potrazicu po temama i potrudicu se da nadjem odgovor, a u krajnjoj nuzdi postavicu pitanje, jer racunam na sve vas iskusnije i, priznajem, 10000 puta pametnije, jer ste prosli tusta i tma, za razliku od mene. Ali nismo svi isti, tako da ne bi trebalo da osudjujemo druge ako nisu sigurni u svoj sud ili nisu nacisto oko izbora, pa zele da postave pitanje. Povrh svega, postoji sekcija Pomoc pri kupovini, tako da ako neko ne zeli da ucestvuje u diskusiji, ne mora. Kao sto sam rekao - ovde je sve na dobrovoljnoj bazi. Ako se neko ucini da spamuje ili sta vec - ne mora da mu se odgovori. Na kraju krajeva, tu smo svi zajedno zbog jednog jedinog cilja - biciklizam, bar se nadam.
@vidak: naravno da nisam zaboravio, ni tebi, ni Falloutu, ni Allexu, ni Grbicu. Zahvalio sam se svaki put, kao sto i sad kazem - najiskrenije hvala, pomogli ste mi puno! Koje god pitanje da sam postavio, dobio sam adekvatne odgovore i nakon toga sam za kratko vreme donosio odluke. Takodje, zahvaljujem se unapred za sve sto cu pitati u buducnosti, jer sam siguran da sve poznajete mnoooogo bolje od mene!
...nadam se da cemo se sresti na nekoj voznji i da cemo se lepo druziti, ja bih to voleo