Kako ga ne znam veslali smo kajak zajedno
Ićiću u tokom nedelje kod Jegora on je zadužen za sport u Obrenovcu. Ali već unapred znam priču, oni hoće oni mogu dobra je ideja ali da neko drugi pogura umesto njih. Ako pristanu, a nadam se da hoće nije loše finansijski da poguraju tipa neke klope i pića za učesnike ili neke simbolične nagrade tipa Kaciga za učesnike i da se obezbedi policijska pratnja za učesnike. Jedini je problem što nemamo biciklistički klub u Obrenovcu, drugačija bi priča bila. Opet hoću da probam da proguram pa čak i bez njih ako treba. Neka se skupimo i nas 50ak da odradimo jednu zajedničku vožnju.
Neću još ništa napamet da pričam dobio sam pozitivan odgovor samo treba da odem da predam inicijativu i da se popričamo da vidimo šta i kako. Njima samo treba građanska inicijativa možda oni organizuju sve sami još bolje ja ću samo da im odnesem predlog. Glupo je što uopšte nemamo promovisanje bicikla kao promociju zdravog života, pogotovo što je naš grad idealan za rekreativni biciklizam.
Ja već imam i ekipu i dogovor za Beogradsku biciklijadu biće to lepa turica ali šteta da i mi nemamo takvu manifestaciju.
Bile su u opštini oni krševi od bikli za 50 din dan do poplave sada više ni to nema. U svakom slučaju vozićemo kroz naš grad sa ili bez opštinara
P.S Upravo sam dogovorio sastanak preko telefona sa Predsednikom komisije za sport GO Obrenovac.
Javiću šta sam dogovorio:)