Pa da jesi, ne bi ovde pisao.30+ godina na bajsu. Bezbroj padova. 4 puta me kupila kola. NIKAD glavu nisam ogrebao.
.
Ovi sto su ozbiljno polupali glavu ne mogu nista da kazu o tome, jer nisu u mogucnosti.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Postavljeno 26 July 2016 - 09:07 AM
Kad vozim bajs lagano i bez žurbe, tako negde oko 25 na sat, imam osećaj da kako god da padnem iz ne znam kojeg razloga, da bih uvek uspeo da "dobro" padnem i ne udarim glavu. Ali isto tako na nekom spustu, ponekad mi prođe kroz glavu šta bi bilo da padnem, i kako bih taj pad "uspeo da iskontrolišem". Primera radi, za vikend kada smo se vraćali sa Divčibara i spuštali niz planinu, u jednom navratu smo išli preko 70 na sat. Da smo nekim nesrećnim slučajem ne daj Bože pali, znam sigurno da bih u tom momentu poželio da imam kacigu na glavi, ma koliko izubijao druge delove tela, jer glava je ipak najvažnija....
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 26 July 2016 - 09:11 AM
Pa da jesi, ne bi ovde pisao.
Ovi sto su ozbiljno polupali glavu ne mogu nista da kazu o tome, jer nisu u mogucnosti.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ovo važi za sve ljude na svetu. Neko šeta ulicom pa padne saksija na glavu, oklizne se, udari glavu o bankinu, udari ga auto na pešačkom.
Kad se desi sranje, svaka oprema koju imaš na sebi je poželjna. Spram procene rizika i količine cimanja, svako za sebe bira šta će nositi i kada.
Postavljeno 26 July 2016 - 09:16 AM
Kad vozim bajs lagano i bez žurbe, tako negde oko 25 na sat, imam osećaj da kako god da padnem iz ne znam kojeg razloga, da bih uvek uspeo da "dobro" padnem i ne udarim glavu. Ali isto tako na nekom spustu, ponekad mi prođe kroz glavu šta bi bilo da padnem, i kako bih taj pad "uspeo da iskontrolišem". Primera radi, za vikend kada smo se vraćali sa Divčibara i spuštali niz planinu, u jednom navratu smo išli preko 70 na sat. Da smo nekim nesrećnim slučajem ne daj Bože pali, znam sigurno da bih u tom momentu poželio da imam kacigu na glavi, ma koliko izubijao druge delove tela, jer glava je ipak najvažnija....
+1 Isto razmišljam. Na takve akcije uglavnom nosim kacigu, dok mi je za 99% ostale vožnje više smetnja, pa je ne nosim.
Zato sam protiv zakonske obaveze.
Postavljeno 26 July 2016 - 09:42 AM
petoduple , kako te nije sramota da se javljas kad si nepismen ?
Dvoduplo, troduplo, cetvoroduplo, petoduplo, sestoduplo... Nadji gramatiku pa vidi ko je nepismen. Mene bi bilo sramota da se uopste i javljam na forumu kada me toliko ljudi ispljuje a ti ocigledno nemas taj problem.
Postavljeno 26 July 2016 - 10:27 AM
Postavljeno 26 July 2016 - 10:51 AM
Postavljeno 26 July 2016 - 11:11 AM
Postavljeno 26 July 2016 - 11:12 AM
Mene više brine kakve bi bile oderotine pri tim brzinama, koža će da zaraste, ali ne znam za kosu .
A što se gramatike tiče, ko koristi ćelava slova nema prava da kritikuje .
Postavljeno 26 July 2016 - 11:46 AM
Lupi ga i ostade ziv.
To su sve greske koje nemaju veze sa modernizacijom jezika vec sa nepoznavanjem gramatike i pravopisa. Odosmo u off mada ova tema je sama po sebi naopaka.
Možda mi sad ne pričamo istim jezikom?
Hoću da kažem da su mnoge stvari koje su ranije bile nepravilne, sada uvedene u pravopis kao pravilne, pod parolom da se jezik menja i da to treba pratiti. Za mnoge sam se iznenadio, pa me ne bi čudilo da i troduplo postane ispravno, ako već nije. Ne pratim to.
Postavljeno 26 July 2016 - 11:56 AM
Ponela me situacija pa sam napisao ono cujem na sve strane. Moguce da je sada dozvoljeno troduplo, cetvoroduplo i ko zna sta sve. Postali smo kao Hrvati, izmisljamo jezik . Sigurno je pravilno trostruko, cetvorostruko... Za ono sto sam napisao stvarno ne znam da li je gramaticki ispravno ali se ti izrazi koriste preko 30 godina.
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika