koliko sam shvatio, da si zvao hitnu i da su intervenisali dobio bi prijavu za saobracajni prekrsaj...ugrozavanje (svoje) bezbednosti ucesnika u saobracaju, kao ona gospoja u NS sto joj se bicikl okliznuo na bici stazi pa otisla do urgentne pa je nakon previjanja sacekali panduri i uradili zapisnik i prijavu...tako da...
Ne bi bilo nikakve prijave. Ja sam (piše u mom posti uznad) u julu ove godine poljubio asfalt kod Kladova oko 21,30h. Došla je hitna po mene, odvezli me u bolnicu, tamo me zakrpili (2 konca kod levog oka). U bolničkom nalazu navedeno: pao sa bicikla bez učešća drugih učesnika u saobraćaju, udario glavom i kolenom.
Naravno da nema prijave jer se nezgode dešavaju, ljudi padnu i povrede se. Da sam naveo da me je neko sa automobilom isekao i naterao u kraj puta naravno da bi bio zapisnik saobraćajne policije. U mom slučaju nije bilo potrebe za saobraćajnom policijom jer sam pao svojom nepažnjom. Niko nije ugrožen, povredjen, nikome nije pričinjena šteta i to je to.. sedi kući dok ne prodju povrede i sve je OK.
Kacigu i dalje koristim, nije pukla.. ostao samo ožiljak na njoj od udara. Da nije bila na glavi ne znam kako bi se sve završilo.. verovatno ne bi bilo dobro.