Danas je pala i zamena guma. Pohvalio bih opet DR Elektro Obrenovac PB zastupnika i majstora Ivana(ddff nik na berzi), stvarno fer i korektan majstor i prodavac dugo sarađujem sa njim pa sam ovim putem morao i da ga pohvalim
Elem da se vrnem na gume. Zvao me majstor Ivan da su mi gume stigle u radju danas popodne pa sam brže bolje otišao i da ih izmenjamo.
Prvi put sam držao ovakav tip gume u rukama vidi se da je kvalitetna nema šta ako se uopšte i može nazvati gumom kao da sam držao u rukama nekakv komad garderobe. Guma je izuzetno lagana i estetski lepo legla na bajs.
E sada ono što je meni generalno smetalo kod novog WTB-a je buka, to mi je jedino i smetalo, Bukvalno nisam dobio ništa zamenom guma, nivo buke koje prave ove Continentalke RS i WTB Nine Line je potpuno isti i dalje je kao traktorče na putu. Tako da sam bespotrebno menjao gume al ajd šta je tu je. Šta sam dobio dobio sam kvalitetnije gume i estetski bar meni lepše izgledaju na bajsu, ostalo za ovih 20ak km koje sam napravio čisto da ih probam nisam primetio ama baš nikakvu razliku. Naravno rarlika se oseti jedino po džepu. Generalno od današnjeg iskustva trebao sam datrem prvo ove WTB pa onda da kupim kontinentalke, ovako sam skinuo nove gume stavio isto neve i nisam dobio ništa.