Imam ovaj bajs negde od 2000-e (još su bile marke kada je kupljen za 650DEM)
Još u radnji zamenjen amortizer za krutu vilu, slabo vožen, dešavalo se i po 2-3 godine da ga ne izvezem na ulicu, pre par godina kramponke zamenjene slik gradskim gumama.
Ove godine maltene prvi put na servisu, serviser kaže da je ko nov, ali šta znam,u jednom trenutku će delovi doći na zamenu, kako uglavnom vozim po ulici ili neki manji off, najrađe bi nešto ovako
http://www.2bike.rs/...-10/trek-7-5-fx
Da li je Scott Cromoli ram ok osnova, na koju bi mogao stavljati "novu" opremu ili da kupim ceo "novi" bajs?
Inače prednji Altus, zadnji Acera i 8-faz kaseta, pogon ili Altus ili možda i Tourney
Uglavnom sam se našao u postovima FalloutBoya, hteo bih ok bajs ali ništa fancy i jeftin za održavanje, dakle amortizer mi ne treba ni disk kočnice, neki bolji V brake, Deore ii ako im je cena povoljna i više klase, pozadi slično, a napred razmišljam o pogonu drumaša, kako su 26" točkovi manji od drumaških, pretpostavljam da će vožnja biti lakša. Ono što me najviše nervira je ovaj stari tip lule, da li može da se zameni (tražio sam to i prilikom kupovine, ali nisu) uopšte ili ili je to do rama.
Da, investirao bih možda i u SPD pedale, jer kažu da vrede, šta znam..
Prva slika (manje više original), druga moj.
Pre svega sumnjam da bih za njega mogao dobiti neki novac (u poređenju sa ovim iz oglasa, iako je legalan), pa mi se ne prodaje, a za 2 bajsa nemam mesta niti mi trebaju.