Jump to content


Fotografije

MTB Maraton Rožaje


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 misaxtr

misaxtr
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3059 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 29 July 2008 - 09:57 AM

Naziv: MTB MARATON „HAJLA“- 2008.

Trka mira, prijateljstva i tolerancije
Lokacija: KULA-ROŽAJE
Datum: Nedjelja, 17. avgusta 2008. u 11 sati
Organizator: SPORTSKO DRUŠTVO ROŽAJE I BSCG
Nastupaju: Licencirani i nelicencirani takmičari
Kategorije: Licencirani takmičari Nelicencirani takmičari
Elite “Hobby Sport”
U 23 “Hobby Fun”
Juniori
“Stariji kadeti”
“Kadeti”
“Mastersi”
Staza: makadam i šumski puteva dužine 15 KM

Start: 11.00 Start je zajednički za sve kategorije.

Oprema takmičara: Svi takmičari moraju nositi zaštitne kacige i imati tehnički ispravne bicikle. Trka se vozi isključivo na MTB biciklima.
Pravila: Trka je MTB MARATON. Vozi se po tehničkom pravilniku UCI, MTB Pravilniku CRNE GORE, Odlukama BSCG i po ovim propozicijama. Svi takmičari učestvuju na sopstveni rizik i svojim startom usvajaju ove propozicije. Organizator ne odgovara za postupke učesnika prema samom sebi ili prema drugim licima, kao ni za eventualnu materijalnu štetu nastalu tokom takmičenja. Učesnici Maratona su dužni da na putevima sa asfaltnom podlogom poštuju pravila ponašanja u saobraćaju.
Troškovi: Organizator snosi troškove organizacije Trke i nagrada
Nagrade: Za tri prvoplasirana takmičara u svim kategorijama predviđene su medalje i novčane nagrade i to za: “ELITU” i “UNDER – 23”: 1. mesto 70 EURA, 2. mesto 40 EURA i 3.mjesto 30 EURA. “JUNIORI”: 1 mjesto 40 EURA, 2 mjesto 30 EURA i 3 mjesto 20 EURA. KADETI I STARIJI KADETI: 1 mjesto 35 EURA, 2 mjesto 20 EURA i 3 mjesto 15 EURA i “MASTERSI” 1 mjesto 30 EURA.
Prijave : Pretprijave do 25.07.2008. Prijave na sam dan Maratona do 10,30 h.
Startnina: Iznos startnine za licencirane takmičare i za hobby sport kategoriju u pretprijavi je 2,5 EURA, a posle toga 3 EURA. Kadeti i Stariji kadeti ne plaćaju startninu. Za „Hobby fun kategoriju startnina je 2 EURA.
Napomena: Maraton vozi: „ELITA, „Under – 23“ JUNIORI“ i „MASTERSI“, dok Mali maraton voze „kadeti“,Stariji kadeti“ hobby sport i hobby fun“U nelicenciranim kategorijama za kategoriju „MARATON“ mogu učestvovati samo takmičari stariji od 18 godina. Za sve učesnike maratona je obezbeđen ručak. Startni brojevi se vraćaju i ne smiju se namerno oštetiti.Organizator zadržava pravo izmene i dopune propozicija, o čemu će blagovremeno obavestiti takmičare, najksanije pola sata prije starta.


Moram da prokomentarišem DUŽINU ovog "maratona"...15 km - predpostavljam da je ovde neka greška u kucanju, pogotovu što se pominje Maraton i Mali maraton. 15 km se nikako ne može nazvati maratononskom dužinom.
  • 0
Postavljena slika


MTB do groba a i posle...




0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika