Jesi razmisljao mozda o recumbent, tj. lezecim biciklima?
Iskreno da kažem - nisam.
Mada se jednom video jednog poznanika na njemu, pa mi se nije učinilo kao nešto najbezbednije... Što se mene tiče, bojim se da bi zaspao!
Postavljeno 17 July 2015 - 09:51 AM
Konačno sam uspeo odvojiti malo vremena za jedno malo krstarenje po Panoniji i Fruškoj gori.
UVOD:
Ovako, na biciklo sam uveo male modifikacije (tokom vremena ću to još dorađivati): zamenio sam zadnji blatobran, stavio pak-treger i svetlo.
PRIČA:
Na put sam krenuo sa nekim minimalnim prtljagom - nešto malo odeće, foto-aparat, knjiga, punjači, alat...
Ruta je bila sledeća: polazak iz Ruskog Krstura, Bač (obilazak tvrđave), Bačka Palanka (točeno pivo i perece), Ilok (pošto sam na tvrđavi bio i ranije, ovaj put sam se samp provozao kroz grad), Berkasovo (smeštaj), Šid (obilazak grada i Ruskog dvora). ako je verovati Google Mapsu, to je u jednom pravcu bilo nekih 88km.
ANALIZA:
Put nije bio zahtavena, i bicikl se po ravnici odlično ponašao. Veoma lak i udoban za vožnju. Nažalost, u sremskom delu, od Iloka pa do Šida, gde već počinje Fruška gora i gde ima uspona, tu je već bio problem. Moj bicikl nema brzine, pa sam pri dužim usponima morao gurati. Sa druge strane, spustovi su bili odlična avantura!
FOTKE:
Skromna galerija fotografija na ovom linku: https://www.facebook...=3¬if_t=like
Postavljeno 17 July 2015 - 12:13 PM
Pravi Lala Super tura i odlične fotke! Bas me zanima kakav je osecaj voziti ovakav tip bicikla, pogotovo nizbrdo
Hvala!
Pošto sam ovu rutu išao već jedno sedam puta, a na još dva različita bicikla, mogu reći da je na ovome bilo najinteresantnije. Pogotovo zbog drugačijeg položaja tela, pa sve manje-više izgleda kao da si u nekoj video igrici.
Inače, i snimao sam delove putovanja (pa i spust do Sotskog jezera), pa dok stignem, montiram i stavljam onlajn.
Postavljeno 17 July 2015 - 03:05 PM
Možeš li okačiti slike na takav način da fejsbuk nije uslov da bi se pogledale? Ja npr. nemam fejs a zanima me kakve su slike
Izvinjavam se! Mislio sam da radi!
Evo da probamo ovako: https://www.facebook...=1&l=a90be28df3
Postavljeno 30 July 2015 - 12:57 PM
Postavljeno 22 August 2015 - 11:19 AM
Postavljeno 22 August 2015 - 04:35 PM
U prvi mah mi se ucinilo da i nije bas udoban. Ova druga slika me je demantovala. Mislim da ti je neophodan i retrovizor bar sa leve strane.
Što se tiče sedišta - ja bi ipak još mekše. A dok mi dođe na red i promeniću ga.
Što se tiče pozicije tela - to je to.
Retrovizor - pa bio bi od koristi, ali s obzirom na ludake koji voze šlepere, pre bi mi neki gumeni balon oko mene.
Postavljeno 02 September 2015 - 08:53 AM
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika