Србија је ово, не верујем никоме. Тренутно сам у ЕУ где ми је нет 0,45 / 0,07 Мбс (оборили кад смо се жалили што су са 20/2 оборили на 4/0,5), па не могу да погледам ниједан снимак, поготово не ако треба да обратим пажњу на квалитет или лаговање. У сваком случају, мислим да такви проблеми настају код оних које мрзи да погледају да ли је нешто аутоматски синхронизовано како треба, а постоји пуно разлога да не буде. Повежеш ручно, провериш на 2-3 места, можда мало коригујеш и добићеш сигурно сасвим задовољавајући резултат, можда и одличан. Ако ти програм ради. Како рекох, мени на једном клипу Вирб никако није хтео да прикаже исправно податке о нагибу, па ни брзини, иако су сви други програми приказивали како треба. А то ми је био нај...занимљивији клип са те вожње (бар што се таквих података тиче), па сам онда одустао од свега. Осим тога, већ имам разрађен... интерфејс за своје филмове који у Вирбу не могу да направим ни симулирам. Више ме занимало како ради и мало као фора, а онда да пробам експорт тих показивача са транспарентном позадином, па да убацим у други програм, али (како рекох) то није радило у Вирбу иако су обећавали годину дана пре тога. Пробаћу и ГоПро програм, мада ни у њему сигурно нећу моћи да направим цео филм како желим, али само да видим да ли и како све то уопште ради.
П.С. Наравно да су неки показивачи прилично бесмислени ако много касни, али мислим да је 1 секунд сасвим ок. Па неће успон од 25 % да ти траје пола секунде. Односно, ако је тако стварно није ни битно. Већ поменух да би ти се подаци смењивали на екрану толико брзо да ниједног тренутка не би могао ништа да прочиташ. И бројке и "брзиномери" би само летели на све стране. Бар се мени тако чини. Није то замишљено за оне који би намерно да преваре технологију (оно што си рекао, убрзаш на 40 и станеш на 0 за секунд).