А не, не може. Заштитио сам комбинацију кратак филм + филм у реалном времену за исту вожњу. Иначе, мука је жива правити оба, па још сваки пут. Ок, много је лакше без коментара/титлова, али опет... прегледање, бирање, сецкање... Мада, ја сам закуцао да сваки кратак филм има обавезно исту дужину, па је то додатна мука (или скраћујем или продужавам изабране исечке). Оно што мене одвраћа од гледања је музика. Не одговара мени, а ни слици. А још је и јако гласна. Волео бих да је уопште нема.
Него, како то мислиш 50 ГБ за видео од 80 минута? Коју компресију користиш, црни ти?
Ја пакујем у "ЈуТјуб" профил, 720@60, ВБР. У просеку, 75 минута стане у 3 ГБ. Сирови материјал са камере је већи, наравно, око 30 минута на 3 ГБ, али и даље далеко и од тих 15, а камоли 50 ГБ за 80 минута. Скоро цео дан снимања стане ми на 32 ГБ картицу. Имао сам и један снимак у 1080@30, заузео је око 1,25 ГБ за 30 минута. Погледај мало подешавања.
ЕДИТ:Симпатичан ти је преглед трасе на почетку, али мало подуго траје и некако је досадно, јер се и не зна шта треба гледати. Ко познаје трасу, вероватно би хтео да иде брже. Ко не познаје, сувише му је брзо, не може да испрати. Можда да има више неких контролних тачака, на којима би се застало, па да гледалац похвата где је шта. Но, највише смета оно што је најзанимљивије - аутоматска ротација. Ја сам из Београда, знам већину делова града, похватао сам отприлике куда си ишао, али нисам могао да пратим на том приказу. То је и један од разлога што сам одустао од мапе у својим филмовима. С друге стране, мислим да ти је висина са које се терен посматра идеална