Video snimci u jednoj temi
Postavljeno 15 September 2021 - 09:44 AM
Nemoj da koristis nijednu od share opcija koje nudi youtube, vec iskopiraj kompletan url sa vrha prozora
Share opcija generise link koji izgleda ovako i on ne generise prikaz videa:
dok je cela, neskracena, adresa ovakva i ona radi kako treba, nakon sto izbacis # iz linka
https#://www.youtube.com/watch?v=jfXR8xcTcy8
Postavljeno 12 February 2022 - 04:54 PM
Kolekciju mojih biciklističkih video zapisa upotpunio sam još jednim, sa prošlogodišnje dvodnevne vožnje sa bratom na Goliji. U montaži sam "neovlašćeno" iskoristio i nekoliko fotografija sa ovog foruma, te se ovom prilikom zahvaljujem Nikoli, Igoru i Borisu!
Postavljeno 12 February 2022 - 09:12 PM
To mi je želja neostvarena, ajde svima da kažem, moji preci su iz doline Pive. Hvala na komentaru i podršci.Super su ti ovi video zapisi, svi. Treba da odeš dole na Pivu, što si pominjao, a ako možeš onda i Durmitor kada je već tu odmah pored i gleda te. Ja preferiram fotografije za moje vožnje, ali ovi tvoji zapisi su stvarno milina!
Послато са Pixel 4a помоћу Тапатока
Postavljeno 13 February 2022 - 08:15 AM
U montaži sam "neovlašćeno" iskoristio i nekoliko fotografija sa ovog foruma, te se ovom prilikom zahvaljujem Nikoli, Igoru i Borisu!
Ohoho, novi video, bravosss.. pogledaću kasnije. Ja kao i Boris više naginjem kafotografiji. Što se tiče fotki slobodno upotrebi bilo koju fotografiju.
I da, kanjon Pive je TOP.
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 13 February 2022 - 08:54 AM
Opet je milina gledati tvoje klipove iz vaših bajkerskih avantura. Loše je samo što mesecima čekamo da izađe novi klip.
Upravo ovako dok sedim zavaljen ispred tv-a i gledam Yt, a na parkingu ispred zgrade stoje auta sa zaleđenim šoferkama,ne mogu da vam ne zavidim na tako lepim vožnjama,prirodi, okolini, idealnom vremenu. Ali proleće samo što nije pa će nas na putevima biti sve više...
Kakav si defekt imao na točku bajka i kako si ga rešio?
Još jedno pitanje. Primećujem da često u usred vožnje krkate sigurno jako ukusnu ali i kaloričnu klopu, tešku za stomak. Ne smeta vam da posle toga opušteno nastavite da pedalate, pogotovo uzbrdo?
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 13 February 2022 - 02:22 PM
Postavljeno 13 February 2022 - 05:40 PM
Hvala puno na pohvalama i podršci.
@Smasher
Felna je stradala, puklo je ležište žice koja je bila očigledno previše nategnuta. Tog dana je došao auto po mene, a defekt sam rešio zamenom točkova. To se oteglo, ja sam tokom leta proveo više od dva meseca na putu sa minikamperom, te sam na Goliji tako završio prošlogodišnju biciklističku sezonu. Što se tiče kalorične hrane, meni to ne smeta, mi laganije vozimo, ne jurimo, nije to baš ni u sred vožnje, već na kraju dana ili na dužoj pauzi.
@MI1966
Hvala ti, izmamio si osmeh na mom licu!
Postavljeno 19 June 2023 - 05:25 PM
Novi Beograd - Surčin obilaznica
Biciklisticki Youtube Kanal
Postavljeno 24 June 2023 - 04:45 PM
https://youtube.com/@ionebike
Postavljeno 02 July 2023 - 01:29 PM
Dobre Vode 2023, malo vožnje po Jadranskom primorju
Biciklisticki Youtube Kanal
6 članova čita ovu temu
0 članova, 6 gosta, 0 anonimnih korisnika