Da ne bih svaki put otvarao novu temu kad hoću da postavim video, ova koju sad otvaram će mi poslužiti da postavim klipove koje sam snimao, uglavnom nizbrdo i još ponešto interesantno
Za početak, evo ga spust u Vrčin sa avalskog puta.
Postavljeno 27 April 2015 - 03:21 PM
Којом камером си снимао вожњу у Врчин? Највише ме занима због "брзиномера". Иначе, тамо је ограничење 40 км/ч, а негде и мање.
Ако некога занима, ево и моје вожње са исте деонице, из августа 2013, за поређење. Не желим да "крадем" тему, па само текстуални линк, надам се да искандер неће замерити: https://www.youtube....h?v=hunKb8WMWlU
Бтв, зашто је ова вожња Земун-Панчево само 360п? Тако си снимио или те Гугл зеза?
И један савет. Лепо је имати музичку подлогу у филмовима. И ја сам то радио. Нажалост, после пар година (!) Гугл је почео у потпуности да ми искључује тон, због ауторских права. Дакле, ако не желиш да и твоји филмови напрасно постану мутави, или одустани одмах од музике или бирај оно што ЈуТјуб нуди као бесплатно. Постоји и опција да се нека песма појединачно избаци (да се тон искључи само у том делу), али та опција често (наводно) не ради, па ти опет искључе тон скроз. Причам ти из личног искуства, ти наравно како год желиш. И само напред са постављањем филмова!
Postavljeno 15 May 2015 - 09:03 AM
Cane, snimao sam sa GoPro HERO entry level kamerom, to je nova kamera sa osnovnim karakteristikama koja snima i bolje nego što moje potrebe zahtevaju. Ovaj snimak Zemun-Pančevo je u rezoluciji 1080p, ne znam zašto ti izlazi 360, ako gledaš na ovoj stranici, imaš na onom zupčaniku da povećaš rez. Gledao sam skoro sve tvoje snimke, svaka cast, narocito za Dubai
Spust u vrčin je sniman u rez. 720p/60fps, međutim ubuduće ću snimati 1080/30, jer je bolji snimak, a i nije neka razlika u frejmovima, kada se gleda na YT.
Kada ubacujem brzinu, poziciju i nagib u snimak, to radim tako što paralelno sa kamerom koristim i garmin ETrex 20, pa onda u programu Garmin Virb Edit, spojim snimak i gpx fajl, tu sad ima hiljadu podešavanja. To mi je bio prvi put da koristim taj softver, tako da to može mnogo bolje da se napravi.
Što se tiče muzike, znam da YT gasi zvuk kad se neko požali na autorska prava, ali muzika koju ja ubacujem nije toliko popularna među širokim masama, tako da nemam problema, tj. do sada ih nisam imao.
Dajte još predloga i kritika, početkom juna će pasti tura do Crne Gore, pa će biti dosta video materijala, a naročito spustova.
Izvinjavam se na kasnom odgovoru.
Postavljeno 02 July 2015 - 10:14 AM
Druze ovo skoro si vozio Durmitor ili,,,? Jel imas mozda neki trek za voznju van puta...?
Durmitor, konkretno sam snimao spust od sela Mala Crna gora do Žabljaka, nekih 9km spusta. Sledeći snimak je spust saa Lovćena, 35km, samo mi treba vremena da ga obradim i podignem na yt
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika