Postavljeno 09 April 2015 - 03:17 PM
Naime, komsija je pozvao i zamolio tog majmuna (ne znam bolji izraz) da mu iskreno kaze ako nesto fali Univegi HT 550, jer mu je daleko da pali za Negotin.
Bajs jos nije skinut sa oglasa.
Pomenuo mu je da se razume u bicikle i da trazi nesto korektno za dete.
Odgovor koji je dobio je da je u besprekornom stanju, osim desne rucice kocnice, koja je izgrebana.
Bajs stize 2 dana kasnije, komsija uredno placa i tera bajs u servis, kad ono:
-pogon totalno pokrivljen, sa budzenim patronom, koji cak nije ni zavijen,
-lanac rastegnut i neodgovarajuci,
-polomljen levi sifter (pokazivac i rucica),
-kocnice totalno zamascene, sjebani cilindri,
-pedale pokidane...
Tehnicki totalno unisten bicikl, frankestajn.
Na prvom pozivu obecao je da sutra salje pogon i lanac. Nakon toga je prestao da se javlja na telefon i ne odgovara na poruke. Kad ga je komsija nahvatao sa drugog broja telefona prekinuo mu je vezu cim je shvatio ko ga zove.
Jos jedan poznanik je narucivao od njega i dobio zadnju XT kasetu, solidno koriscenu, a pri prodaji opisanu kao ganc novu.
Nesreca za ovog negotinca je da je komsija malo nezgodan igrac. Ovih dana se planiran je put za Negotin, mozda i za uskrs, kad se tucaju jaja
Posao bih i ja da gledam to veselje, ali nema mesta, a u svakom slucaju pisem vam izvestaj kad saznam detalje.
Takav tenk kad tad mora da se olupa!
Live before you die!
Postavljeno 09 April 2015 - 06:17 PM
Link oglasa: http://www.2bike.rs/...-1#.VSbBA3tBu2d
Live before you die!
Postavljeno 10 April 2015 - 04:18 AM
Znam da zvučim kao da solim ranu, ali hoću da kažem: oprez, raspitati se, povesti nekog ko se razume, kupiti na neviđeno samo od proverenog čoveka.
Postavljeno 10 April 2015 - 07:41 PM
.
Nesreca za ovog negotinca je da je komsija malo nezgodan igrac. Ovih dana se planiran je put za Negotin, mozda i za uskrs, kad se tucaju jaja
Posao bih i ja da gledam to veselje, ali nema mesta, a u svakom slucaju pisem vam izvestaj kad saznam detalje.
Takav tenk kad tad mora da se olupa!
Nisu mi jasni prodavci.. nikad ne mogu znati kakav je kupac. Ako je prevareni kupac recimo previše brz u razmišljanju a pritom ima adresu prodavca to ne može izaći na dobro. Ja se s tim ne bih za**bavao
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 10 April 2015 - 08:24 PM
Postavljeno 10 April 2015 - 09:07 PM
U svakom slucaju bruka za Negotinca. Nije precutao jednu - dve sitnije mane, vec pola tuceta totalnih defekata.
Live before you die!
Postavljeno 10 April 2015 - 11:27 PM
Sto je primio takav bajs?Nemoguce da mu iz kurirske sluzbe nisu dozvolili da bar malo pogleda.Da je dao kuriru 200-300 kinti ovaj bi mu sasvim sigurno dozvolio da pregleda bajs.Na ovom bajsu ima nedostataka koji su ocigledni i na slikama.Recimo ja sam u samo jednom listanju fotografija zapazio da je concept-ov korman izguljen kao da je valjak presao preko njega,ni desni sifter nije izgledao transparentno...Nije da se pravim pametan,ali da je bar malo prekontrolisao jer su nedostatci tako ocigledni.Ok,kapiram da ga je ovaj uveravao u ispravnost,ali kome danas covek moze verovati na rec.
Postavljeno 11 April 2015 - 05:47 AM
Probao sam. Prosto ima ljudi koji po cenu ne znam cega nedozvoljavaju da im neko otme pare. I ja mislim da bi bilo pametno da se ohladi, ali jbg, videcemo, sumnjam...
U svakom slucaju bruka za Negotinca. Nije precutao jednu - dve sitnije mane, vec pola tuceta totalnih defekata.
Što kaže kolega Pješak, platio je školu. Ovo što ti sad pišeš da komšija planira - znaš ti, zna deo foruma, možda sad zna i prodavac. Imaš jedan život.
Also tagged with one or more of these keywords: lopov par ekselans, prevarant
Online →
Web Sajt / Predlozi / Kritike / Knjiga Utisaka →
Prevarant Danijel iz Ade Ne kupujte od njega nistaZapočeo toki , 14 Mar 2016 Prevarant |
|
|
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika