Poštovani svi,
Ovogodišnji Fruškogorski MTB Maraton će se održati 5. maja 2015. godine, kao i uvek, na Fruškogorskom izletištu Popovica, sa startom u 9:30h ispred planinarskog doma Železničar.
Novost ove godine je što smo se povezali sa našim dragim susjedima iz Slavonije, pa će se ovogodišnji maraton bodovati, između ostalog, i zageneralni plasman Slavonske Brdsko Biciklističke Lige. Neki takmičari iz Srbije su već imali prilike da učestvuju na SBBL i iskustva su veoma pozitivna. U tom pravcu smo hteli da proširimo kako mi, tako i Organizacioni Odbor SBBL. Planovi za naredne sezone su još veći ali koračamo malim i sigurnim koracima, a za koje ćete blagovremeno saznati.
Ovih dana će biti spremne propozicije, a ubrzo zatim i predprijave.
Predprijave će se vršiti na sajtu www.fanatic.rs
Odmah mogu reći da, kada predprijave krenu, trajaće do kraja dana gospodnjeg 24. aprila 2015. a svi koji ne budu izvršili uplate* do kraja tog dana, moraće da plate cenu startnine na dan maratona.
Cene će biti prikazane u propozicijama, i neće biti dva roka za uplate predprijava, kao pre godinu dana, nego samo predprijave i dan starta.
Ako sam nešto zaboravio da navedem ili Vas još nešto interesuje, slobodno me pitajte.
* račun i iznos za uplate će biti naveden u propozicijama