Prepirke
Postavljeno 12 December 2017 - 09:48 AM
Postavljeno 12 December 2017 - 09:51 AM
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Postavljeno 12 December 2017 - 09:52 AM
Postavljeno 12 December 2017 - 09:59 AM
Postavljeno 12 December 2017 - 10:02 AM
Можда постоји неко разумно објашњење. Мислим, не пада ми на памет ниједно, али можда постоји, па се човек јави да каже што би продавао нешто што је отворио читаву тему да покаже како је једва дочекао. Да причекамо мало
saznala zena posto je kupio.
“najveci strah u zivotu mi je da, kada umrem, zena proda sve bajkove i delove po ceni kojoj sam joj rekao da sam platio...”
Poslato sa sokocala mobilnoga
Postavljeno 12 December 2017 - 10:14 AM
Postavljeno 12 December 2017 - 10:57 AM
Koja je ovo fora!! Pratim temu od pocetka i htedoh da upadnem sa doskocicom, tipa, sad kad lik preproda bajs ko car... Al mi delovalo da nije to u pitanju, zbog celog razvlacenja i izgibavanja oko svega, pa sam odustao. Kad ono...
Mozda mu trebaju novci za tu intervenciju na debelom crevu.
Ali opet, nema opravdanja, s obzirom da je ''podigao kredit'' namenjen za bajs, I mene vrlo zanima objasnjenje za stavljanje na oglase. Mada i ako ga bude, bice da je samo radi fore, iz zezanja i tako nesto...
Nova kategorija: Lukavi sverceri
Postavljeno 12 December 2017 - 11:26 AM
Takodje, ja ne znam ko bi normalan, a ko se iole razume, kupio taj bicikl za 600 evra pored onolike ostale ponude na berzi u tom cenovnom rangu.
Postavljeno 12 December 2017 - 11:35 AM
Pa ko jos stavi oglas na pola sata i proda za pola sata ? I meni trebalo zbog Screenshota.
Tako da sudite olako. Bicikl nije na prodaju, pa tek je kupljen.
Nisam ni ulazio na forum, sad tek vidim.
Postavljeno 12 December 2017 - 11:37 AM
Можда постоји неко разумно објашњење. Мислим, не пада ми на памет ниједно, али можда постоји, па се човек јави да каже што би продавао нешто што је отворио читаву тему да покаже како је једва дочекао. Да причекамо мало
Да смо само пљували и нисмо, али да је нека фора и није. Тешко да је неко помислио да је продат за те новце, али је зато лако помислити да се са колегама форумашима мало поиграло....
Postavljeno 12 December 2017 - 11:50 AM
Pa kazem nije zbog foruma vec Screenshota. I ne biste pogodili nikad u cemu je caka.
A citam ovde o debelom crevu, lukavom preprodavcu, da je neko ispao konj i koliko taj bicikl vredi ili ne vredi.
Како год, можда си могао претпоставити како ће се реаговати. Да ли је реакција била пребрза или не, то је за дискусију, али да је изгледало онако како је изгледало, не може да се оспори.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika