A mozda je i fallout napravio nalog s obzirom da je on prvi skrenuo paznju radi diskreditacije prodavca. Ovo vec postaje komplikovano...
Ovo je bilo nisko
Postavljeno 03 June 2020 - 10:55 AM
A mozda je i fallout napravio nalog s obzirom da je on prvi skrenuo paznju radi diskreditacije prodavca. Ovo vec postaje komplikovano...
Postavljeno 03 June 2020 - 02:42 PM
Mislis da si nesto pametno izvalio? Kako sam te ono nazvao? Drveni advokat,ili djavolji? Covek ima svoj stav,da nije ovih nasih prodavaca polovnih bicikala i delova,vecina ljudi na forumu ne bi vozila kvalitetne bicikle. Da ne spominjem svetla i ostalu el.opremu.Pa zato i sluzi cikloberza.
Postavljeno 03 June 2020 - 04:33 PM
Postavljeno 03 June 2020 - 05:39 PM
Sajt bukvalno tome služi, da ga nema ti bi imao tezgu na pijaci. A sumnjam da bi taj stav, jadan ja kupci me varaju i iskorišćavaju, dugo opstao tamo. A robu gledam i gde kupujem i od koga, jeftinije nije uvek i povoljnije.Ne sluzi sajt za trgovinu nikog da spaja nego da se nesto proda i kupi,ne znam jeste vi pali s marsa i jel ste culi za druge sajtove sa oglasima,gledas robu koja te zanima ne ko prodaje,isto kao na pijaci ili u radnji,samo sto u radnji zaposle namazanke i lozace a ne iskusne u tome sta valjaju
Postavljeno 03 June 2020 - 07:01 PM
Sluzi za prodaju ne za vesanje prodavaca,forum sluzi za druzenje ne za vesanje prodavaca,sajt sluzi za prodaju ne za upoznavanje i druzenje,ne znam jel problem da uporedis za kp i e bayem,tamo nema foruma i misljenja,nema knjige utisaka
Postavljeno 03 June 2020 - 07:04 PM
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 03 June 2020 - 07:35 PM
Sluzi za prodaju ne za vesanje prodavaca,forum sluzi za druzenje ne za vesanje prodavaca,sajt sluzi za prodaju ne za upoznavanje i druzenje,ne znam jel problem da uporedis za kp i e bayem,tamo nema foruma i misljenja,nema knjige utisaka
Postavljeno 03 June 2020 - 08:09 PM
Tako ce drugari medjusobno deliti pozitivne ocene i vi cete to komentarisati opet kao negativno i da postoje zadnje namere uvaljivanja lose robe,ovaj forum povezujute sa oglasima sto nigde niko ne radi imali ocene ili ne
Postavljeno 03 June 2020 - 08:23 PM
Sad vidim stvarno sam sebe ishvalio ja mislio slicno ili isto ime ali dva profila. Ajoj kuku .Fallout je to sve zamijesio, on je haker i onda je haknuo ovog sto je zadovoljno kupio i njegovog jarana i zene im, promijenio im nick sa nas cetvero sretnih kupaca na alarga...
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Postavljeno 03 June 2020 - 08:33 PM
Postavljeno 04 June 2020 - 07:02 AM
O čoveku koga brane dosta govori i ko mu stane u odbranu, ti nikome ne činiš uslugu. Kvalitetan istrošen, ili niže klase nov, pitanje je sad. Ti svakako voziš ono sokoćalo pa nisi merodavan.
Cikloberza služi da spoji kupce i prodavce, ne da neko vara ljude. Da li je moja krivica što prilikom kupovine polovne stvari očekujem da su sve mane istaknute, i da ne kupujem mačku u džaku?
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Sa tobom nesto nije u redu,gde ti zivis? U oblacima. Ocekujes da mane bicikla budu istaknute. Pa vidis ,mana foruma je sto takvi mangupcici kao ti hoce da kreiraju pravdu,a ko zna sta su i ko su,i sto uopste postoje na forumu.Postoje slike i kupac moze da se uveri u kakvom je stanju roba,ako nije siguran sta kupuje,nevezano sta prodavac kaze ,trazi robu koja mu je bliza mestu prebivalista i ode da vidi, nista na rec,pogotovo na ovim prostorima,ovako je sve macka u dzaku i nema kukumavcenja,.Ajde istakni ti svoje mane svojim "prijateljima sa NET-a" Svi hoce da prikazu sebe u najboljem svetlu.a ko zna sta su i ko su,to se vec 1000puta pokazalo sta su drustvene mreze,jel shvatas,ljubi ga majka..
Ja sam moje sokocalo kupio preko cikloberze, ali otisao sam licno po njega i pogledao u kakvom je stanju,i sada sta je tu problem,ti ces nekome da govoris ko je merodavan ili ne, to govori o tvojoj uobrazenosti ,a pojma nemas koliko ne znas,zato sto si mlad i neiskusan ,tacno se to da primetiti,ljubi ga majka.
Ja sam preko sto puta (oko) narucivao razne stvari preko raznih sajtova,i normalno je da tu bude i prevaranata,ne pise na celu ko je kakav,ali to je reskir kada se kupuje polovna roba. Mozes misliti dao 3000din za opravku amortizera, ajde da je napuknut ram,medjutim takva banalnost,mislim ,mene bi bilo sramota i da ocrnjujem bilo koga od prodavaca za te novce. Nista gore kada neko ko zivi u toliko korumpiranom drustvu,glumi postenje,kao ti napr a ko zna ko si i sta si.Ali zivot me je naucio da se cuvam takvih koji glume postenje,ti su najgori,a ima vas za izvoz,i to je problem ne samo foruma nego i celokupnog drustva u kome zivimo.
I moj savet kupcima je ,ljudi!!! Svi su prodavci slicni,svi oni hoce da zarade,nikom ne verujte ko ih hvali ili kudi,imate svoju glavu i pamet ,licno se uverite,nista na rec.Ako ste poverovali sta vam prodavci serviraju,bar zadrzite dostojanstvo,forum nije mesto gde cete dobiti utehu ili neku moralnu satisfakciju,otkud vi znate s kim pricate i ko vas zali,bude tu raznih malverzacija,duplih naloga ,zajebanata itd.Procitajte sada samo reakciju nekih posle ovog mojeg pisanja i malo je proucite ,nadam ste da cete onda shvatiti poentu moga pisanja.
Postavljeno 04 June 2020 - 07:11 AM
Opet se okrenula tema na ono da kupac treba da bude detektiv i da vodi stručnjake sa sobom a da je nenavođenje mana i nedostataka potpuno normalna stvar...
Postavljeno 04 June 2020 - 08:17 AM
To da li u radnji kažu da li je krš ili ne je skretanje teme, to ne umanjuje nepoštenje prodavca u oglasima koji ne navodi mane (koliko god za njega bile nebitne).
Prodavao sam ja ručke koje su imale malo ogrebane čepove (od naslanjanja) pa sam to naznačio i u tekstu i slikom. Meni nije ni najmanje bitno, ali nekome možda jeste.
Od čoveka koji se javlja u temi sam kupio deo koji je imao manji funcionalni nedostatak koji nije bio naveden u oglasu iako je bitan. Nisam pregledao robu, što je delimično moja greška. Uspeo sam da sredim to i nisam kontaktirao prodavca, ali ne verujem da ću od njega više kupovati.
Postavljeno 04 June 2020 - 08:46 AM
Postavljeno 04 June 2020 - 08:52 AM
To da li u radnji kažu da li je krš ili ne je skretanje teme, to ne umanjuje nepoštenje prodavca u oglasima koji ne navodi mane (koliko god za njega bile nebitne).
Prodavao sam ja ručke koje su imale malo ogrebane čepove (od naslanjanja) pa sam to naznačio i u tekstu i slikom. Meni nije ni najmanje bitno, ali nekome možda jeste.
Od čoveka koji se javlja u temi sam kupio deo koji je imao manji funcionalni nedostatak koji nije bio naveden u oglasu iako je bitan. Nisam pregledao robu, što je delimično moja greška. Uspeo sam da sredim to i nisam kontaktirao prodavca, ali ne verujem da ću od njega više kupovati.
Slično razmišljam (s tim što se ne volim baviti trgovinom).
Opet - ljudi vole da čuju ono što žele. U smislu - ma, moguće da je za te novce stvarno super (a u oglasu sve pohvalno).
Nisam puno stvari prodavao, ali volim unapred navesti sve nedostatke, kako ne bih gubio ni tuđe, ni svoje vreme.
Uglavnom se takve stvari, takvi oglasi, teško prodaju - dugo stoje, čak i po niskoj ceni.
Naravno - kad bi svi prodavci tako radili, bila bi druga priča. Ovako stoji 1000 oglasa gde je sve super (neki daju odmah i uputstvo za upotrebu: "sedi i vozi"), spram oglasa "punog falinki".
To mi se svidelo kad sam prvi put video na švapskim oglasima za polovne motore (kao njihovi "Polovni automobili"). U krupnom kadru svaka ogrebotina i nedostatak, posebno navedeni (često uz servisnu knjižicu koja po pravilu nije lažirana).
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika