Prepirke
Postavljeno 02 June 2020 - 05:35 PM
Slabiji je ovde jer ga napadate a nista niste imali s njim,kao ovaj toxic ,svi smo mu prevaranti ako se njemu ne izadje u susret a vezara ziva nikad nece kupiti bajs iako je dobio informacije nastavlja da truje sveCovjeka zavrnuo i vjerovatno mu nije prvi i jos se pravi lud i ti kazes slabiji?
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Postavljeno 02 June 2020 - 05:40 PM
Utisci tvojih kupaca su da si mahom za izbegavanje, čim još braniš ovog, sve je jasno.
Postavljeno 02 June 2020 - 06:11 PM
Pa da je lik takav kakav ti kazes ne bi se ni trznuo na ovo sve a ovaj pise sa nekih 16 naloga. Da je takav kakav ti kazes prihvatio bi cijenu tog servisa i cutio, nekad se bude na nuli, nekad u minusu al sacuvas obrazSlabiji je ovde jer ga napadate a nista niste imali s njim,kao ovaj toxic ,svi smo mu prevaranti ako se njemu ne izadje u susret a vezara ziva nikad nece kupiti bajs iako je dobio informacije nastavlja da truje sve
Ja sam uvijek na strani onog sto prodaje jer su kupci generalno supci, valjda misle da ce neko da krepa za njihovih par stotina evra, e pa nece ali ovo ovde je cisto ko suza
Postavljeno 02 June 2020 - 06:36 PM
Utisci tvojih kupaca su da si mahom za izbegavanje, čim još braniš ovog, sve je jasno.
Lazovcine povrsne kao i ti sto je dokazano ,hvala bogu izumirete
Postavljeno 02 June 2020 - 06:38 PM
Video bih da li bi ti prihvatio da ti drugi servisiraju tvoju robu i odredjuju cenu,u beogradu nema 2 servisera da dobro rade vilePa da je lik takav kakav ti kazes ne bi se ni trznuo na ovo sve a ovaj pise sa nekih 16 naloga. Da je takav kakav ti kazes prihvatio bi cijenu tog servisa i cutio, nekad se bude na nuli, nekad u minusu al sacuvas obraz
Ja sam uvijek na strani onog sto prodaje jer su kupci generalno supci, valjda misle da ce neko da krepa za njihovih par stotina evra, e pa nece ali ovo ovde je cisto ko suza
Postavljeno 02 June 2020 - 07:39 PM
Ja ti kazem da se vecina ne razume i ne proverava ispravnost,ne udubljuju se samo sto pre da se obrnu pare
Чекај, не проверава исправност, а продаје као исправно? И још после окрпи купца кад рекламира. Треба да му однесе назад и узме своје паре и новац за трошкове.
Postavljeno 02 June 2020 - 07:51 PM
Postavljeno 02 June 2020 - 07:54 PM
@rhythmking
1) Kupac je izneo svoje mišljenje.
2) Prodavac iznosi svoje.
3) Prodavac pravi lažne naloge i hvali sebe (i to radi veoma providno).
4) Članovi foruma ga prozivaju zbog toga - što sve pokušava napraviti budalama.
5) rhythmking se uključuje i napada članove što napadaju prodavca ("nepravedno").
6) Prodavac ponovo iznosi svoje viđenje situacije, bez komentara na lažne višestruke naloge (pravi se da ne postoje i da se to nije desilo).
7) Članovi foruma napadaju rhythmking što ih napada, što napadaju prodavca.
rhythmking ne posustaje.
Nastavak druge četvrtine sledi posle reklama...
Postavljeno 02 June 2020 - 08:02 PM
Meni su samo smor vidovite zorke i sudije koje nisu kupile nista od nekog a sjate se da ga lincuju povodom jednog slucaja,tako se i meni desilo da laze kako sam mu prodao neodgovarajuce crevo i postavi link nekog belog koje ima pravo-pravo kacenje a njemu sam poslao pravo-banjo za 785 hidrauliku koje odgovara,samo njegov los glas se dalje cuje nego moje pravdanje i dokaz da laze,zato stajem pre na stranu prodavaca@rhythmking
1) Kupac je izneo svoje mišljenje.
2) Prodavac iznosi svoje.
3) Prodavac pravi lažne naloge i hvali sebe (i to radi veoma providno).
4) Članovi foruma ga prozivaju zbog toga - što sve pokušava napraviti budalama.
5) rhythmking se uključuje i napada članove što napadaju prodavca ("nepravedno").
6) Prodavac ponovo iznosi svoje viđenje situacije, bez komentara na lažne višestruke naloge (pravi se da ne postoje i da se to nije desilo).
7) Članovi foruma napadaju rhythmking što ih napada, što napadaju prodavca.
rhythmking ne posustaje.
Nastavak druge četvrtine sledi posle reklama...
Postavljeno 02 June 2020 - 08:14 PM
Covjek prodaje bicikle i uzmemo da je stvarno prodao 9-orici ljudi dobre bicikle i na osnovu toga on je moralna vertikala i 10. ako dobije krs nema prava da se zali jer su ovih 9 dobili dobre???
Postavljeno 02 June 2020 - 08:21 PM
Ma ja pitam sto se vas 10 zalite ako niste nista kupili od njega kapiras ,napisao sam po obicaju 1 objektivan komentar gde ga ne branim pa onda kako vi u jednu krajnost ja u druguMeni je samo krivo sto sam propustao ovaj forum van sezone
Covjek prodaje bicikle i uzmemo da je stvarno prodao 9-orici ljudi dobre bicikle i na osnovu toga on je moralna vertikala i 10. ako dobije krs nema prava da se zali jer su ovih 9 dobili dobre???
Postavljeno 02 June 2020 - 08:33 PM
Pa izneo je čovek mišljenje, prodavac samo prenosi rekcije prethodno zadovoljnih kupaca koji se nisu javili, sve je regularno .
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika