Jump to content

Fotografije

Prepirke

• Ova tema je zaključana Ova tema je zaključana
591 odgovora na ovu temu

#461 vidak

vidak
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4672 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 02 June 2020 - 03:18 PM

Druze coveku je receno da vrati bicikl,ali on nije hteo,odneo je u servis da ga popravlja , pa posle ja da platim kvar 3.000 dinara.
Ja bih pristao da ga vrati nije mi problem,ali naravno kad neko hoce da preproda i vidi zaradu u njemu onda nece da vrati.
Ne uvazam da neko na svoju ruku nosi u servis popravlja pa posle ja da budem ovca koja ce to sve da plati.
Bicikl se prodaje po ceni toj i toj ako ne odgovaara upakujes ga opet i vrati ( ja platim postarinu 550din) i idemo dalje.

A zašto si sa drugog naloga pokušao da se predstaviš kao neko drugi i pokušao da nas sve obmaneš predstavljajući se kao neki zadovoljan kupac koji je kupio 4 bicikla od tebe?
Objasni to molim te!

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
  • 0

#462 vidak

vidak
  • Members
  • 4672 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 02 June 2020 - 03:19 PM

Pa mnogo vas je na jednog,on ima puno prodaja ali niko ne dodje da ga pohvali,kako na to gledas

Na šta?

• 0

#463 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 03:19 PM

Небитно. Битно је да човек не уважава рекламацију. Његово је да врати на захтев купца ако нешто није у реду, а констатовано је по пријему бицикла. Најгоре су те приче ,,код мене је радило”. Јесте, покварило се у картону. Треба му однети бицикл назад.

Ne uvazava posle cackanja,meni sad covek vraca sediste od 100€ koje mu ne odgovara,znaci novo nevozeno sam mu prodao i vracam pare a vraca mi probano da ne kazem vozeno,ladno sam mogao da ga odbijem jer moze sad jos njih 10 isto da uradi
  • 0

#464 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8932 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Postavljeno 02 June 2020 - 03:20 PM

Devojka i ja smo pazarili bilo je sve ok, zadovoljni smo

Opet... čudno. Prvi i jedini post na forumu - baš u ovoj temi. Baš nakon ovoga:

nesto-smrdi.png

• 0

bikegremlin-logo-250x80-1.png

#465 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 03:21 PM

Na šta?

Da ne dolaze ovde zadovoljni kupci,% bi bio na pozitivnim trgovinama svakog prodavca kad bi dosli jer ne bi opstali da se ponavljaju uvaljivanja
  • 0

#466 vidak

vidak
  • Members
  • 4672 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 02 June 2020 - 03:29 PM

Da ne dolaze ovde zadovoljni kupci,% bi bio na pozitivnim trgovinama svakog prodavca kad bi dosli jer ne bi opstali da se ponavljaju uvaljivanja

Pogledaj post iznad tvog, pogledaj screenshotove i vidi šta se desilo pa prokomentariši.
Dobro pogledaj ne samo postove, nego i ko ih piše.
Baš me zanima da li opravdavaš ovakve postupke.

• 0

#467 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 03:31 PM

Pogledaj post iznad tvog, pogledaj screenshotove i vidi šta se desilo pa prokomentariši.
Dobro pogledaj ne samo postove, nego i ko ih piše.
Baš me zanima da li opravdavaš ovakve postupke.

Napisao sam vec da se brani jer ga neosnovano napada vise ljudi koji nisu s njim trgovali razumes
  • 0

#468 vidak

vidak
  • Members
  • 4672 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 02 June 2020 - 03:34 PM

Napisao sam vec da se brani jer ga neosnovano napada vise ljudi koji nisu s njim trgovali razumes

Nije neosnovano, to je problem. Jedan ga napada jer je dobio pokvaren bicikl, a drugi ga napadaju jer misle da se brani tako što sam sebe hvali sa lažnog naloga.
Da je neosnovano i ja bih ga branio!!!

• 0

#469 veljo1981

veljo1981
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 830 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 03:35 PM

Kazaljka za transfer blama u crvenom

Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
  • 1

#470 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 03:39 PM

Nije neosnovano, to je problem. Jedan ga napada jer je dobio pokvaren bicikl, a drugi ga napadaju jer misle da se brani tako što sam sebe hvali sa lažnog naloga.
Da je neosnovano i ja bih ga branio!!!

On je umesto kupaca napisao da su zadovoljni,pitaj ga koliko je prodao bajseva,neosnovano je svako pljuvanje i pristrasnost ako neko nije kupio nista od njega,koja god tema da je u pitanju mora se cuti obe strane pa ja ne zauzimam niciju u slucaju koji nema veze sa mnom
  • 0

#471 omega

omega
  • Members
  • 3482 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 03:39 PM

Ne uvazava posle cackanja,meni sad covek vraca sediste od 100€ koje mu ne odgovara,znaci novo nevozeno sam mu prodao i vracam pare a vraca mi probano da ne kazem vozeno,ladno sam mogao da ga odbijem jer moze sad jos njih 10 isto da uradi

Шта значи ,,после чачкања”? Пробање и констатација да нешто (чак неколико ствари) не ради и није адекватно опису, није ,,чачкање”. Рекламацију би требало уважити, па или вратити новац или регулисати трошкове. Грешке у контроли робе коју спроводи продавац су могуће, наравно, али овакве реакције су исувише познате да не би указивале на то да продавац има намеру само да прода и здраво. Лек је ограђивање од квалитета робе, али тада не би продао.
  • 0

#472 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 03:42 PM

Шта значи ,,после чачкања”? Пробање и констатација да нешто (чак неколико ствари) не ради и није адекватно опису, није ,,чачкање”. Рекламацију би требало уважити, па или вратити новац или регулисати трошкове. Грешке у контроли робе коју спроводи продавац су могуће, наравно, али овакве реакције су исувише познате да не би указивале на то да продавац има намеру само да прода и здраво. Лек је ограђивање од квалитета робе, али тада не би продао.

Odneo vilu na servis i ispostavio mu racun,pa gde to ima bez dogovora,sta da je serviser pa moze sam da sredi,zasto bi to placao nekom kupcevom
  • 1

#473 omega

omega
  • Members
  • 3482 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 03:55 PM

Odneo vilu na servis i ispostavio mu racun,pa gde to ima bez dogovora,sta da je serviser pa moze sam da sredi,zasto bi to placao nekom kupcevom

Неко ту није исправан. С обзиром на понашање продавца и карактеристично неодговарање на поруке на кп, шансе су велике да је продавац неисправан. Мушки је кешнути лову за сервис оштећеном, уз напомену да није то требало да ради и пазити убудуће јако продаје. Кад забрљаш, ред је и да сносиш последице.
  • 1

#474 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 04:04 PM

Pa dobro mozda ce sad posle ovih komentara obratiti vise paznju sta prodaje i izlaziti u susret ,neodgovaranje na kp poruke ne uzimam kao nesto bitno i sa namerom neocenjivanja ,jer bi bilo i dosta pozitivnih s obzirom koliko ima bajseva
  • 0

#475 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 02 June 2020 - 04:09 PM

meni sad covek vraca sediste od 100€ koje mu ne odgovara,

Ako je to ono Adamo, evo ja dajem 50 i neću vraćati, majke mi :)

• 0
Homesick for a place you've never been...

#476 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 04:14 PM

Ih daj meni 5 kom po 50 uzimam odma
  • 0

#477 vidak

vidak
  • Members
  • 4672 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 02 June 2020 - 04:21 PM

On je umesto kupaca napisao da su zadovoljni,pitaj ga koliko je prodao bajseva,neosnovano je svako pljuvanje i pristrasnost ako neko nije kupio nista od njega,koja god tema da je u pitanju mora se cuti obe strane pa ja ne zauzimam niciju u slucaju koji nema veze sa mnom

On je umesto kupaca napisao da su zadovoljni...
Ne kapiram...

• 2

#478 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 04:27 PM

Dobro ok ne kapiras,i ti si umesto kupaca napisao negativno o njemu
  • 0

#479 srdjoni

srdjoni
  • Members
  • 2433 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 02 June 2020 - 04:40 PM

i ti si umesto kupaca napisao negativno o njemu

A ti ga braniš na osnovu advokatskog ovlašćenja, ili 'nako? :)

• 3
Homesick for a place you've never been...

#480 rhythmking

rhythmking
  • Members No Voting
  • PipPipPipPipPip
  • 545 posts

Postavljeno 02 June 2020 - 04:43 PM

Branim uvek slabije a ovde je forenzicarsko istrazivanje i psihoanalize aktuelno na nevidjeno
  • 0

1 članova čita ovu temu

0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika