Prvo si mi preporučio par mala bajsa i pošto sam u više navrata rekao da nemam nameru da prepakujem s jednog na drugi, onda si mi poslao poruku na oglasu gde mi nudiš veći ram, a to sam u temi spomenuo tek pošto si nastavio da truješ temu kao i svaku drugu gde se pojaviš. Ko je onda pajserčina i kreten već...
Prepirke
Postavljeno 24 May 2020 - 05:07 PM
Postavljeno 24 May 2020 - 07:54 PM
Moram priznati da sam ovu temu prijavio - i da se nadam da će biti počišćena od nekonstruktivnih prozivki.
Zamolio bih sve članove da se na komentare koji su vređanje/trolovanje ne nastavljaju.
Ovaj, kao i svaki drugi forum, kao i mesto, bilo na Internetu, bilo uživo, je lako pretvoriti u svinjac - za to nije potreban ni poseban trud.
Ali mislim da je bolje kada se stvari čine boljim i korisnijim, nego da se sve srozava.
- Da ne bude zabune - postavljač teme nije ništa kriv - do nas je.
Postavljeno 24 May 2020 - 08:55 PM
Postavljeno 25 May 2020 - 04:19 AM
Ugrubo - sve posle 1. strane može komotno u đubre, po mom cijenjenom mišljeniju.
U najmanju ruku - da se premesti u temu novo-polovno, uz brisanje ličnih prozivki - ko god da je koga god prozivao (ne odnosi se samo na tebe).
Za svađu je obično potrebno barem dvoje (osim kada je u pitanju neko ko bi trebalo, a ipak ne uzima lekove ). Nema veze ko je prvi počeo - ne treba se nastavljati i trovati dalje.
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika