Pa da, tebi bi bilo idealno da sam uzeo onog malog Bulls-a pa da ga prepakujem na onaj tvoj ram što si mi ponudio...
Prepirke
Started By
stgeorge
, Feb 26 2015 02:09 PM
591 replies to this topic
Posted 24 May 2020 - 03:44 PM
Opet izmisljas,nove treba izbegavati i tuceve od 15 kila jer za iste pare ima bolje i laganije polovno,ja odgovaram svakom novom korisniku isto i nigde nisam nista svoje predlozio ,pa ubuduce obrati paznju sta izmisljasA ti imas?Lupas da su trekig bajsevi 15 kila i da ih treba izbegavati.
Teras konstantno vodu na svoju vodenicu.
Posted 24 May 2020 - 03:52 PM
Opet izmisljas,nove treba izbegavati i tuceve od 15 kila jer za iste pare ima bolje i laganije polovno,ja odgovaram svakom novom korisniku isto i nigde nisam nista svoje predlozio ,pa ubuduce obrati paznju sta izmisljas
Ne izmisljam ja nista nego citam sta pises i kako saljes pm poruke novim clanovima i teras ih da kupuju sta im ne odgovara pa da onda prepakuju.
Posted 24 May 2020 - 03:56 PM
Koja lazovcina poslao sam onom toxiku link rama jer je postavio oglas da kupuje xl ram koji ne postoji na oglasu,to je 1 jedini pajser kom sam poslao pm a nisam ni konstatovao da ga ima ovde na forumu i da je to on,da bi kreten dosao i to opisao kao nesto nenormalno,kao sto ti sad pises i govoris u mnozini lazovcino,ja nekog teram,pa takve cu terati da skoce s mosta ako imam moc toliku hvala bogu da svet oslobodim takvih budala
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users