Prepirke
Postavljeno 06 May 2020 - 04:44 PM
Mesa Selimović, The Fortress
Postavljeno 06 May 2020 - 04:49 PM
Bolje da si rekao ,istoriju slavenskih naroda,ali imam knjigu i nju sam citao-Istorija sveta, nekako mi je zanimljivija,a i u njoj ima deo o istoriji Srba.
U svakom slucaju me raduje sto od sutra ne moram da vreme voznje bicikla prilagodjavam policijskom casu,ebi ga stresno je.
Postavljeno 06 May 2020 - 04:49 PM
Postavljeno 06 May 2020 - 04:59 PM
Postavljeno 06 May 2020 - 06:04 PM
Postavljeno 07 May 2020 - 12:47 PM
Ovo je čist primer bezobrazluka. Ja ne znam da li ste vi neki normalni ? Stalkujete ljude i zamarate. Ako nemas sta pametno da kazes, precuti.Nećeš više kucati.. do pravljenja sledećeg naloga.
Da li ti imas 1 dokaz za te gluposti koje iznosis ? Nemas. Da li ovaj forum uopste ima admina da reaguje ? Da se ovo sve lepo proveri ? Da li vam zivot prolazi u teorijama zavere ? A mislim da ima i ta tema na forumu, ne bi bilo lose da se vas par provokatora preselite tamo i utvrdite ko je ko na ovom forumu, posto je to izuzetno vazna stvar za ovaj univerzum.
Da jos jednom napomenem - nemam duple naloge, neka proveri administrator. To sto vas par troluje, jer ste ovde starosedeoci ti ne da prava da lazes, lazes, lazes sve dok to na kraju ne postane da je to neka istina.
Ovo su ti je kao ona etiketiranja u politici. Kad kazu : "lopov je, lopov je, lopov je", dok ljudi u to ne poveruju. A niko ne moze da ode u muriju i to dokaze.
Gospodine Gadjan, ja znam da je Vama do neke svadje, ali necu da se svadjam i odgovaram vise na ove bljuvotine. Nisam siguran, posto nisam starosedelac ovde, da li se ovakve stvari cesto dogadjaju, ali bilo bi lepo da admini sankcionisu malicione lazi i klevete. A jos vise, da sankcionisu preveliki oftopik.
Prestani da lazes. Lazete.
Postavljeno 08 May 2020 - 04:21 AM
Ako moze ukratko u par recenica, sta se kaze u toj knjizi o Srbima ? Konkretno me zanima sta pise o tome odakle mi Srbi na Balkanu, da li smo se doselili odnekud, kada, poreklo, tako to...
Nije tako prosto kao sto mislis ,ali ajde da uprostimo.
Slavenski narodi koji su dosli tamo negde iz ruskih stepa ili zakarpatja,poceli su se u 5 veku naseljavati u Panoniji i na levoj obali donjeg Dunava a u 6veku su poceli prelaziti i na Balkansko poluostrvo, I to su radili vek i po,Normalno Vizantija na celu sa Justinijanom,zbog zaletanja Slavena na njenu teritoriju napravila je niz utvrdjenja na njenoj severnoj granici. Znaci MIGRANTI kao danas,samo u vecem obimu.
U 8 veku na teritoriji Vizantije su poceli da se obrazuju savezi plemena.Sredisnji srpski plemenski savez obrazovao se n a podrucju izmedju Bosne na zapadu,Ibra na istoku Pive i Tare na jugu,dok je na severu obuhvatao kraj Soli-danasnje Tuzle.
U 9 veku se obrazovala i prva srpska drzava,jer je imala uslove da se oslobodi Vizantijske vlasti i pocela je da se siri,pod knezom Caslavom u 10 veku
Tokom 12 veka srediste srpske drzave postalo je planinska oblast Raska ciji su zupani priznavali vrhovnu vlast Vizantije,a osamostaljenje i sirenje Raske kao jezgra srednjovekovne Srbije pocelo je pod velikim zupanom Stefanom Nemanjom,i Nemanja je poceo da siri svoje granice na stetu Vizantije i poceo je da OSVAJA oblasti i td.
Postavljeno 08 May 2020 - 05:18 AM
Istorija Srba, skraćena verzija:
1. To što piše u zvaničnoj istoriji je tačno isto onoliko koliko je tačno da su šiptari Iliri;
2. Sve i da sutra u UN za govornicom priznaju da je sve to bila velika obmana i da mi jesmo stariji i od Australopiteka, možemo to da okačimo na q.
Postavljeno 08 May 2020 - 06:13 AM
Znao sam ako odgovorim sta ce se desiti! Pametnjakovici se odmah jave. Ne lupaj nego citaaj, razne verzije istorije pa povezi konce i reci nam sta si naucio. A to sto se desava u tvojoj glavi je toliko nebitno koliko je nebitno da li ce danas da bude 20 stepeni ili 21.Obicno oni sto ne znaju nista da kazu skracuju,kao da ispadnu pametni. A taj tvoj prostakluk ostavi za ulicne pijance.
Postavljeno 08 May 2020 - 07:11 AM
Znao sam ako odgovorim sta ce se desiti! Pametnjakovici se odmah jave. Ne lupaj nego citaaj, razne verzije istorije pa povezi konce i reci nam sta si naucio. A to sto se desava u tvojoj glavi je toliko nebitno koliko je nebitno da li ce danas da bude 20 stepeni ili 21.Obicno oni sto ne znaju nista da kazu skracuju,kao da ispadnu pametni. A taj tvoj prostakluk ostavi za ulicne pijance.
Pročitao sam verovatno malo više knjiga nego što si ih ti u životu video a ti mi slobodno ne veruj / naučio sam da nije trebalo čak ni zalaziti na teritoriju koju si... obeležio feromonsko-metabolički jer se ništa pametno desiti neće. I toliko o tome.
Postavljeno 12 May 2020 - 12:05 PM
Ta kakva tuzba kakvi bakraci,covek je izgubio zivce, ali mislim da je stvarno njegova neodlucnost da se izbori sa tolikim savetima za kupovinu bicikla,dovela do ovoga. Zato sada svima cu da savetujem ko kao novajlija trazi misljenje "iskusnih biciklista", da se uzda uuse i u svoje kljuse.
Imam neki osecaj da ce onome ko trazi savet za kupovinu bicikla na ovom forumu, svi pogresni saveti koje dobije od drugih clanova bolje sluziti nego jedan pravi koji dobije od tebe, bez uvrede...
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 12 May 2020 - 12:27 PM
Imam neki osecaj da ce onome ko trazi savet za kupovinu bicikla na ovom forumu, svi pogresni saveti koje dobije od drugih clanova bolje sluziti nego jedan pravi koji dobije od tebe, bez uvrede...
A ja imam osecaj da si ti budala,ali cutim dok me ne cackas,vredjaj se kolko hoces.
Postavljeno 18 May 2020 - 04:03 PM
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika