Ovo meni ne ide u prilog, no posto sam citiran. Mozda ce Ciklo imati posla, a mozda i nece, no garantujem ti da ces ovo morati da dokazes na sudu. Necu o Pravu. Dobro sam informisan. Sve ovo ces/cete morati da dokazete na sudu. Ovo spada u koliko sam razumeo 14 prekrsaja, sto krivicnih sto, sto prekrsajnih.pa u tome i jeste najveca muka
Dobro da si prijavio...
mislim da ce ciklo svakako ovde imati posla
Pa vijaj drva, suhoje, ko na koga lici i slicno. Iskreno ne bakcem se ovime previse, ali imam iskustva. Sve ovo izreceno - mora da bude dokazano na sudu.
Zelim ti puno srece u tome. Koliko ste omasili svesni niste. Necu o tome. No da tako nekom bez 1 fizickog dokaza - crtas metu. Videcemo.
E sad i da ja kazem. Dobro da sam prijavio, da admin/moderator dobro pogleda. Ja ovde nit nekog vredjam, nit diram, nit imam 10 naloga, nista.
Sad ces ti ovo lepo da dokazes na sudu, a mozda i gospoda koja misle da su pametna. I necu zaliti dinara. Uzgred neka se moderator/admin oglase, a od vas ocekujem minimum izvinjenje. Nije meni stalo do virtuelne pravde, no ovoliko pr........ da ne lajem davno nisam video. E sad spamuj do mile volje.