Kada neko posle par godina udje u ovu temu nece imati sta pametno da procita.
Mirek je neumoran. U stanju je da vodi borbu u tri teme istovremeno.
Postavljeno 01 March 2020 - 06:22 AM
Zvonce je vrlo korisna stvar za najveci deo populacije biciklista,pogotovo u mestima ,najvise po Vojvodini gde je izrazenija biciklisticka kultura. Ja ne mogu da zamislim da na biciklisticko-pesackim stazama nemam zvonce a takodje i ostali biciklisti. Pa i na pijacu ,sto da ne. Ko vozi po vukojebinama,normalno sta ce zvonce,ili napr. ja po Fruskoj Gori,
Znaci,ja koristim bicikl i za obavljanje svakodnevnih poslova,i celo moje mesto ima biciklisticko pesacku stazu,plus i van grada a i pojedina susedna mesta pa sam stalno medju drugim biciklistima i pesacima i zvonce mi je korisno,bilo ono po zakonu ili ne,a ja kazem da ce doci dan kada ce se primenjivati kazne za nemanje zvonca na biciklu,u to sam uveren.Zivi bili pa videli.
Ali ti to Marvas ne mozes da uklaviris, ti po hleb ides svojim autom a bicikl ti sluzi samo za rekreaciju, Marvas moj ti je savet da shvatis da tvoje mesto nije ceo svet, postoje mesta u Vojvodini gde je biciklisticka kultura izrazenija,jer te staze su izgradili nasi dedovi,da mi nama omogucili laksi zivot (koji volimo da obavljamo svakodnevne poslove na biciklu) iako i to se gubi zbog zadrtih kao sto si ti. Novi Sad je najbolji primer.
Postavljeno 01 March 2020 - 06:51 AM
Postavljeno 23 March 2020 - 05:19 PM
Diskutovao bih ja, kad bih imao sa kim, ali mi jako ide na ***** sto se sluzis tim majmunskim forama, izvrces moje reci i menjas im kontekst. Gde sam ja napisao da ce se 70% populacije razboleti ? Od te neistinite premise ti dalje razvijas pricu, izvodis proracune i sve naravno pogresno. I ja sad treba da te uvazim kao sagovornika !? Morao bih da budem debil... U vise navrata si potvrdio da nisi fer u razgovoru, pa nastavi da diskutujes i da nazdravljas sam sa sobom. Sve to u hermetickim uslovima, razume se.
Na kraju krajeva, od svih ovde, ja sam makar dao odredjene preporuke kako se odbraniti od ovog sranja, za razliku od strucnjaka koji nista vise ne znaju osim sto papagajski ponavljaju ne izlazite iz kuce i perite ruke. Hvala im na tome, ne bih znao, da mi nisu rekli. To su odlucujuce cinjenice.
Postavljeno 05 May 2020 - 04:56 PM
Bio je tu jedan član pre tri godine, Drvo_Zivota se zvao. Isto visok 177, isto tražio drumaša, isto tako jadikovao u beskraj. Forumaši se polomili da mu nađu, Vidak mu, čini mi se, našao, fenomenalan, za 400 evra, on ga dan kasnije stavio na prodaju, ali za 600. Ne saznasmo epilog, velika svađa bila na forumu, a garant čovek samo neku veliku muku imao...
Možda da mu se javiš u inbox, ako nije prodao...
Postavljeno 05 May 2020 - 05:24 PM
Postavljeno 05 May 2020 - 06:32 PM
Bio je tu jedan član pre tri godine, Drvo_Zivota se zvao. Isto visok 177, isto tražio drumaša, isto tako jadikovao u beskraj. Forumaši se polomili da mu nađu, Vidak mu, čini mi se, našao, fenomenalan, za 400 evra, on ga dan kasnije stavio na prodaju, ali za 600. Ne saznasmo epilog, velika svađa bila na forumu, a garant čovek samo neku veliku muku imao...
Možda da mu se javiš u inbox, ako nije prodao...
Upravo sam hteo to da napisem,
da ovaj @avangard po nacinu pisanja i vodjenju diskusije jako podseca na Drvo_Zivota
evo podsecanje ko je zaboravio o cemu se radi...banovan je nalog
https://www.2bike.rs...simum-400-evra/
Postavljeno 05 May 2020 - 06:43 PM
A godinu dana pre toga - Suhoj.Upravo sam hteo to da napisem,
da ovaj @avangard po nacinu pisanja i vodjenju diskusije jako podseca na Drvo_Zivota
Postavljeno 05 May 2020 - 06:46 PM
Postavljeno 05 May 2020 - 06:46 PM
Pre neki dan citam ovde sta se pise i odmah me podseti na tog lika, isti fazon kratkih recenica. Bio je sa jos jednim imenom, secam se da sam ga skontao isto zbog kratkih recenica i grupe koju je pominjao na drugoj temi.
Sad gledam, obojica 177.
E pa to bi bila festa da se ispostavi da je isti lik, a skoro ista ekipa mu pomaze ko i tad xD
Edit: U medjuvremenu srdjoni sa jos izvora, jos jedan 177. Pa ovo je komedija
Nadjoh komentar, DaVinci:
https://www.2bike.rs...um/#entry228239
Postavljeno 05 May 2020 - 07:06 PM
Vas, pojedine treba da bude sramota sto mi spamujete temu, a promasili ste nebo. Prijavio sam moderatoru ove gluposti i zaista me ne zanima sa kime se vi sve grudvate po forumu. Hvala ljudima koji su mi pomogli, a trolovima svaka cast. Ili sta je vec poenta. Kakav DaVinciCode, da li ste vi normalni ?! Prijavio sam ovo i necu ama nijednu rec reci dok se ove gluposti ne obrisu. Kakvi crni hakeri, koji palac ? I to mi kazu likovi koji su citali kako kazu moju temu, nisu nista rekli, ali ja sam haker progonitelj koji trazi Kaprijola i sta ti sve ne, necu da citam gluposti.
Postavljeno 05 May 2020 - 07:10 PM
Jeste to je taj!Upravo sam hteo to da napisem,
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika