Реља, добар си човек, праведан, али мораш да схватиш да понекад можеш да будеш у криву иако си у праву ...
Ево рецимо ово за куповину аута што спомену. Пре десетак година, када сам мењао ауто, распитам се код свог познаника, инспектора у полицији у кога имам потпуно поверење, јер га лично познајем од детињства и знам какав је човек, како да будем апсолутно сигуран да је половњак легалан ?
Каже никако ! Па добро, како то мислиш, а амс, суп, па мајку му, ваљда те потврде нешто значе ? Каже, ево, ја сам пре пар дана остао без аута, вештачењем откривено да је нелегалан након што је "пала" цела смена негде на неком царинском прелазу ...
Како је човек могао и да претпостави тако нешто ? Каже лично је познавао једног од њих, ишао на препоруку ... Шта је требао, да спроводи истрагу о њему пре куповине ?
Ето, ја сам након тог његовог искуства одустао од половног аутомобила и купио нов. А зато што сам патриота, купио сам заставу 10, тј. пунта. И возим га ево више од деценије, јер немам рачун да га продам. Мало је прешао, буквално је као нов, а не вреди ништа. А за то време моји другови се намењаше аута и аута ...