FalloutBoy, on 26 Feb 2015 - 10:23 AM, said:
Poslušah kolegu Grbica i naručio Race King, od 2" širine. Verujem da neću pogrešiti, iako nisam planirao krampone. Lično iskustvo je najmerodavnije i imam poverenja. 
U povratku s poslednje ture probusi mi se na ostrom kamenu, posle zadnjeg tunela pred ulazak u Berane na oko 3 km od grada, zadnja guma, vec dotrajala,
sa oznakom Bontrager Jones XR 26 x 2,25 (52/52)
Jel bi ova Race King, od 2" širine bila adekvatna zamjena i da li imas neki linka za njeno narucivanje ?
Prednja guma je jos dobra, a ona je s oznakom Bontrager Revolt Super X 26 x 2,1 (49/48) i jel bi ova Race King zadnja bila primjerena s ovom prednjom ?
Koje bi bile najbolje unutrasnje gume cjena/kvalitet sa onim uskim ventilom za ovaj tip spoljasnjih guma ?
(zanimljivo da sam na ovoj turi ponio obicne kineske unutrasnje rezervne gume sa auto-ventilom, od prijasnjeg bicikla, i ne razmisljaujuci dal odgovaraju za ove navedene Bontrager gume, pa da sam imao busenje gume na planini po mraku onda bih se odro pjesaceci, a ovako se samo prosetah 3 km do grada i to zaobilaznim putem pored manstira i kroz prirodu, opusteno gurajuci bajs s busnom gumom do terase cafea blizu stana dje ispih kafu)