Vaše drumaške avanture foto
Postavljeno 18 December 2017 - 10:41 PM
S vremenom sam imao sreće, vozi se po mokrom putu, ali kiša me je zaobilazila. Poslednjih nekoliko vožnji temperature od -1 do 5 stepeni, vetra koliko da malo zasmeta. Treba strateški pratiti kratkoročnu prognozu, ali za par sati vožnje može da se ugrabi da ne bude po kijametu. Pravi junaci-ludaci su rekreativci iz lokalnog kluba, oni voze strogo nedeljom ujutru, pa kakvo im vreme naleti.
Postavljeno 21 January 2018 - 03:05 PM
Posle meni neko nešto kaže o vožnji zimi... Kako je prošao bicikl, nije bilo soli?
Bilo je nazalost svega, bajs poprilicno prljav al jbg, sto se mora mora se....
Krenuo sam na tu stranu, i kad sam poceo da penjem, vise nije bilo namere da se vracam, a kad sam savladao i najtezi uspon koji je bio na pojedinim mestima pod snegom onda vise nije ni imalo mogucnosti da se vrati nizbrdo tako da, tako je moralo biti
Postavljeno 23 January 2018 - 06:17 AM
P.S. kako utoplis stopala kad vozis zimi? Samo debele carape i kamasne ili imas neke zimske sprinterice?
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 23 January 2018 - 08:10 AM
Za stopala, meni kombinacija kamašni za kišu preko običnih sprinterica i običnih sportskih čarapa radi posao do oko nule. Preko reko 5-6 stepeni ne nosim ni kamašne ako nije mokro. Doduše, sprinterice mi nemaju preterano jaku “ventilaciju”, to sigurno pravi neku razliku.
Postavljeno 23 January 2018 - 09:07 AM
Nego kako si pao jaaado?
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika