Ovaj deo je od Lapova prema Svilajncu. Preko nadvoznjaka pa paralelno sa auto putem, vodi do toplane.
Vaše drumaške avanture foto
Postavljeno 04 April 2016 - 09:38 AM
Postavljeno 04 April 2016 - 11:16 AM
@Belgarath,
Nemoj samo da postavljaš one fotke na kojima popravljamo žbice, od toga sam sinoć imao noćne more!
Sve u svemu, jako lep dan, samo je baš tuklo ovo rano aprilsko Sunce i malo mi sprižilo ruke i noge.
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 04 April 2016 - 12:20 PM
Postavljeno 12 April 2016 - 04:35 PM
Na prvu loptu ništa posebno. Ne grizu isto kao dobri kaliperi sa dobrim paknovima na alu felnama, tako da daju prvi utisak da slabije koče. Kasnije mi je pri par kočenja kada nisam više razmišljao o kočnicama delovalo da pri oštrijem kočenju ostvaruju veću silu nego kaliperi. Kao da imaju ravniji odziv, za razliku od standardnih kalipera koji su više asimptotski. Nažalost nisam imao više vremena da steknem bolji osećaj, niti da probam u vlažnim uslovima. Ovako na suvom ovi konkretni diskovi ne mogu reći da su bolji od stvarno dobrih i dobro naštelovanih kalipera, samo imaju drugačiji osećaj.
Postavljeno 12 April 2016 - 06:14 PM
Malo su veci bicikli ali nema veze za test kocnica su odlicni.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Postavljeno 12 April 2016 - 06:36 PM
Jedan ce da se zadrzi kod mene dok ce drugi da ide na berzu posto nemam gde vise sa biciklima. A super su ti allround bicikli, i drumsi i cx, plus oba mogu da potegnu bisage i na prednjoj i na zadnjoj vili. Milina, plus ne izgledas glupo ni kad si u farmerkama a ni u biciklistickim na njima.Primamljiva ponuda. Dogovorićemo se već nekom prilikom.
Postavljeno 12 April 2016 - 07:05 PM
Jedan od njih je Falloutboy dream-bike, baš mi je Fallout bio inspiracija dok sam ga sklapao, mada me baš zanima koju će manu da mu nađe.
Baš je dobar a nadasve jeftin za održavanje, pritom moze dosta da ponese, robustan a lagan, deblje gume drumas i drumaški diskovi a pritom čista mehanika.
Zamišljao sam Fallouta kako mi diktira šta da ugradim.
I nije zezanje majke mi, videćete rezultat uskoro, završen je, još samo da ga uslikam!
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika