Ajmo drumaši, odmiče nam MTB banda .
Postavljeno 13 May 2022 - 09:59 PM
Ma slabo se ovde vozi više je mtbovaca xD drumaši obično manje i slikaju. Ja imam tonu odasvuda ali me mrzelo uvek da kačim. Ni na fejs, instagram nisam još uvek okačio sa letovanja. Tj sa mora i Lovćena neke jesam ali najlepši deo odmora u povratku, Trebinje, Hercegovinu i Mostar nisam još uvek.
Evo s Divčibara dve od prvog maja, 250 km taj dan.
Postavljeno 20 July 2022 - 09:12 PM
Postavljeno 21 July 2022 - 07:07 AM
Uživaj i poseti još neka jezera u okolini, jako lep kraj za letnji godišnji odmor. Ako nije degutantno pitanje koliko plaćaš smeštaj?Lago de Garda - raj za bicikliste...
I na kraju - oni sintetički, smrdljivi bici dresovi - zaboravite na njih. Majice od 100% merino vune (dugačak ili kratak rukav) su zakon i za leto i za zimu. Brzo se suše, lako se peru, koliko god da se oznojiš ne smrde...
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
And now something completely different
Postavljeno 21 July 2022 - 07:34 AM
Postavljeno 21 July 2022 - 09:22 AM
Ajmo drumaši, gravelaši i šta li se još vozi po drumovima, borimo se protiv samo jedne osobe u onoj MTB temi .
img02.jpg
Postavljeno 21 July 2022 - 10:32 AM
Sjajno! Bravo! Imam sličnu ideju, bio sam na tom jezeru, svratili u jedno mesto na obali u prolazu ka Bormiu i zakleo sam se da ću se vratiti i provesti tamo bar 4-5 dan.Dobra lokacija, hotelska plaža (besplatna), izvanredna usluga, eur 1400 za 10 noći, rezervisano pre dva meseca, plaćeno 15 dana pre puta, za 4 osobe (deca 16 i 12 godina, odrasle osobe bez popusta) . Oko 600 evra je put na obe strane (gorivo, putarine i švrćkanje po La Gardi). Kafa je oko 1.5 evra, pica ili špageti za dvoje su 10-12 evra, 3 evra kebab itd. Prodavnice 10-15ak% skuplje nego u Bgdu ali imaju od "ptice mleko". Kupujemo i kuvamo ručak kod kuće, neki nezdravi obrok napolju, trošimo 100ak evra dnevno (četiri osobe). Ne uzdržavamo se ali je lako izgubiti konce (sve je jako primamljivo). Za mene vredi svaki evro, žena na sedmom nebu, deca uvek imaju zamerke
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 21 July 2022 - 11:33 AM
Meni je starija ćera završila kao vukovac OŠ, upisala srednju koju je htela i tražila za nagradu Italiju ili Barcelonu. S obzirom da već spominje prvo letovanje bez nas, ovo je prilika da joj se zahvalim i pružim joj nešto za nezaborav jer će već sledeće godine izgleda na svoju stranu.Sjajno! Bravo! Imam sličnu ideju, bio sam na tom jezeru, svratili u jedno mesto na obali u prolazu ka Bormiu i zakleo sam se da ću se vratiti i provesti tamo bar 4-5 dan.
Ta kratka poseta je meni ostavila toliko snažan i pozitivan utisak, da evo već planiram neku moto turu, koja će uključiti 4-5 dana jezera Lago di Garda, 3-4 dana Alpa i 3-4 dana Dolomita, sve ukupno oko 15 dana lutanja po Italiji.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 22 July 2022 - 01:45 PM
Postavljeno 24 July 2022 - 11:09 AM
Postavljeno 24 July 2022 - 04:38 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika