Vaše drumaške avanture foto
Postavljeno 21 February 2021 - 07:41 PM
Lično ja vozim od Zlatibora (i Zlatara) zapadna Srbija pa do Beograda gde često dolazim pa bi mogao neki predlog. To što često pominjete da vozite Frušku goru (to nije daleko) na primer i ko zna koliko još imate dobrih trasa tamo ili blizu. Kada sam tamo najčešće vozim Banjica - Avala.
A pošto vidim da se ceo BG preseli za Zlatibor (i Zlatar) u vreme praznika, odmora i sl, mogli bi i mi kolege predložiti trase ovamo, verovatno nas ima od svuda.
Kolega cdragan (trenutno par postova ispod) obilazi manastire na Fruškoj gori i pravi odlične i zanimljive hmm da kažem predloge za dolazak, reportaže i sl
Postavljeno 26 April 2021 - 09:00 PM
Ako ćeš sa Banjice do Smedereva, lepše je da ideš na avalski put, pa skreneš na Vrčin, Zaklopaču i Grocku, nego da voziš smederevcem. Postoji još lepša ruta do Smedereva preko brda Varovnica, ali je i zahtevnija.Odlično, mogla bi se i iskoristiti ova tvoja ruta, dobro je što si je postavio.
Послато са Pixel 4a помоћу Тапатока
Postavljeno 26 April 2021 - 09:04 PM
Odlično, mogla bi se i iskoristiti ova tvoja ruta, dobro je što si je postavio.
To je lepa tura, do Smedereva je brdovito pa posle ravno duž dunavske biciklističke rute. Jedino je zeznuto izaći iz Beograda, bude gužva u saobraćaju, danas sam naleteo na neke radove kod Kaluđerice pa je bilo provlačenja međ' kamionima i autobusima... Svejedno, preporuka za turu!
Postavljeno 10 July 2021 - 12:19 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 16 July 2021 - 10:52 AM
Danas možda i najbolja vožnja ove godine. Ne toliko duga ali veoma zahtevna. U 70 i nešto km je stalo 1200m uspona i spusta, dva uspona od po 500 m ali nema ništa ispod 8% pa ide sve do 14. Preživeh i to sa ovom mojom drumskom kasetom, a svaki okretaj pedale kad se izgubila svaka smislena kadenca i kad se samo mlelo po procentima, dobila je svoj smisao kad se popnemo na vrh i odatle kreće brutalan spust kroz asfaltiranu šumu.
Moze ruta?
Hvala unapred
Postavljeno 20 July 2021 - 06:21 PM
Danas u povratku nabasasmo na neki vinograd. Nisu slike Bog zna ali biće lepše kad sazri za par meseci.
Evo ti tura u tvom kraju. 40+km ima i brda
https://www.komoot.c...pZLhr3q&ref=wtd
And now something completely different
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika