Nastavak od juče. Danas grupna tura od Valjeva do Divčibara, nazad do grada pa na jablaničko jezero i opet Valjevo. Završnica, lagano vraćanje do Beograda solo 190km, 2000hm.
Postavljeno 15 December 2020 - 06:38 PM
Konačno sam se dokopao kopna i točkova! Odlučih da se počastim kratkim odmorom na Tenerifama, pošto sam se tu iskrcao sa broda. Znamo da su Kanari jedno od mesta koje ni jedan biciklista ne sme da propusti, ako ima priliku, a do sad sam ovde pedalao samo MTB sa brodskim turama ili solo na kojekakvim jeftinim i drndavim bajsevima za par evra dnevno. Sad stvari izgledaju mnogo bolje! : )))
Na kraju je morala da padne lokalna čorba i kroketi sa tunom
Postavljeno 23 December 2020 - 09:10 PM
Hahah, ma neee, čim se vratim svom wahoo-u, zaboravljam ove priglupe aplikacije ))
Ma zezam se. Nisi razumeo moju opasku xD ciljao sam na onu raniju offtopic diskusiju na temi o bike aplikacijma kad ste nam vas par objašnjavali suvišnost Strave za zen uživanje u biciklizmu.
Moja poenta je da se ni forum kao neki vid društvene mreže ne razlikuje mnogo u tom smislu i motivima, evo recimo:
selfiji su tu
slike bajka - check
slike prirode - check
ruta je tu
parametri su tu
slike klope - check
To je u suštini isto što i Strava.
Ljudi su društvena bića, zato i voze zajedno i grupišu se i na točku i na internetu vole takođe da podele iskustva, uspehe, ostvarenja itd. I u bioskop se može ići sam za svoju dušu ali nije isto i ne uživa se jednako, barem većina, i trulo je malo ako nemaš s kim da prokomentarišeš utiske. xD Ali to je već dublja, malo filozofska i sociološka tema, za neki treći topik, ne za fotke i aplikacije.
Postavljeno 23 December 2020 - 09:15 PM
Sad tek vidim gore da sam i ja na fotki s Divčibara uhvatili me. Gledam thumbnailove pa vidim poznata mi nešto slika ono brdo bicikala na travnjaku, znam da sam i ja to slikao a ne sećam se da sam ikad kačio ovde išta. xD
Uglavnom, beše dobra vožnja
Postavljeno 24 December 2020 - 12:14 AM
Beše vrh vožnja, nikada ne bih tako nešto izveo sâm... U društvu je uvek bolje i brže Sutra idem na El Teide, unapred se izvinjavam, biće fotkiSad tek vidim gore da sam i ja na fotki s Divčibara uhvatili me. Gledam thumbnailove pa vidim poznata mi nešto slika ono brdo bicikala na travnjaku, znam da sam i ja to slikao a ne sećam se da sam ikad kačio ovde išta. xD
Uglavnom, beše dobra vožnja
Postavljeno 25 December 2020 - 09:33 AM
Postavljeno 25 December 2020 - 01:49 PM
Da zaokružim ovu godinu poslednjim naporom i ličnim rekordom u visincima (3500hm) i nadmorskoj visini (2400m). Bilo je sjajnih momenata, mnogo lepih i teških vožnji sa ekipom i solo, imam osećaj da sam ove godine najviše napredovao i zahvaljujem se Debelobrdašima i forumašima na pomoći i inspiraciji. Možda je sve ovo mali korak za biciklizam, ali je ogroman za mene!
Gledam sliku 3 , gde se vidi put, sto bi se reklo ko staklo
Postavljeno 25 December 2020 - 01:53 PM
Valjda misliš na ovo? Nemam plaćen nalog pa ne mogu da skinem, ali može da se vidi na sajtu direktno...Svaka čast! Imaš profil rute?
Postavljeno 25 December 2020 - 07:14 PM
40km uspona proseka 5%?
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika