Нисам имао појма, ових дана сам се возикао према Јакову.
Vaše drumaške avanture foto
Started By
vidak
, Feb 18 2015 02:32 PM
568 odgovora na ovu temu
Postavljeno 12 June 2019 - 06:12 PM
Ето, да си им'о братобране мог'о би да прегазиш ...
Postavljeno 12 June 2019 - 10:06 PM
Auh, ovo bas potopljeno ozbiljno. Odlično za info, sutra sam planirao da idem sa cerkicama do ade biciklom. A, i sjetih se da bi mogao do majstora Grbica kad se vec javlja nesto me provocira prednji mjenjac, kao da traži da ga potopim u ovako necemu sa slike.
Postavljeno 22 August 2019 - 07:32 AM
Od Zemuskog keja do Ušća i nazad (uz pauze za odmor i zabavu). Podmladak 5.g. prvi put uključen saobraćaj ('gledaj desno, gledaj levo, skreći, zvoni- javi se, ne koči iznenada')..
i zadnja fotka, Beer fest, pivo na suncu:( ..sve je to r'n'r..
Postavljeno 20 November 2019 - 06:31 PM
Pariz-Brest- Pariz 1200km veoma zahtevne voznje kroz brdovitu Francusku uspesno završen brevet za 88h!
Moj 11 brevet i tu završavam karijeru sa tom pričom,nastavljam tamo gde sam i počeo kao ciklotiursta!? 🤔🤔😎
Hvala svima na podršci,na prvom mestu mojoj porodici, uspeo sam nešto za sta sam trenirao i spremao se vise od dve godine💪🚴♂️
Jedno veliko iskustvo zlata vredno 😊
Medalja je teška kao i sam brevet,a moje ime(doduše greskom upisano Sala😊) ostaje upisano sa svim randonerima sveta koji su vozili ovaj tradicionalni brevet unazad vise od sto godina🚴♂️🇷🇸
Sportski pozdrav i vidimo se negde na drumu🚴♂️
Moj 11 brevet i tu završavam karijeru sa tom pričom,nastavljam tamo gde sam i počeo kao ciklotiursta!? 🤔🤔😎
Hvala svima na podršci,na prvom mestu mojoj porodici, uspeo sam nešto za sta sam trenirao i spremao se vise od dve godine💪🚴♂️
Jedno veliko iskustvo zlata vredno 😊
Medalja je teška kao i sam brevet,a moje ime(doduše greskom upisano Sala😊) ostaje upisano sa svim randonerima sveta koji su vozili ovaj tradicionalni brevet unazad vise od sto godina🚴♂️🇷🇸
Sportski pozdrav i vidimo se negde na drumu🚴♂️
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika