Vaše drumaške avanture foto
Postavljeno 24 February 2018 - 08:56 PM
Da budem iskren, na usponu je bilo Dusu Bogu, Bog je nece. Noge jos i nekako slusaju ali pluca hoce na usta da izadju. Voziti i samo voziti, nema drugog leka
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 26 February 2018 - 08:36 PM
Postavljeno 26 February 2018 - 10:03 PM
Eeee ... a ja se danas glibio po neraščišćenim ulicama kao zadnja dalabu ... Ima i ovde trave doduše, al' ispod pola metra snega ...
Ja bih mozda i vozio da imam kad od lopatanja
u principu ovde ni ne moze da se vozi
eto jedna nevezana za bajs, ali cisto informativno radi
Postavljeno 23 April 2018 - 09:09 AM
Priprema, pozor ... i krećemo ... lagano zagrevanje i onda prokletstvo Prevalca (uzbrdica na izlasku iz banje ka Knjaževcu ) ... ali prevalismo nekako a onda dođe nizbrdo ... jeee Ostatak puta se smenjuju lagani usponi i spustovi ... i prelep masiv Device s desne strane ... I, desetak km kasnije, stigosmo do sela Vrela Na ulasku u selo pazarili smo na ribnjaku svežu pastrmku, i nastavili do izvora. Tu smo odmorili pola sata ,i onda nazad u bazu ...
Postavljeno 23 April 2018 - 11:55 AM
Ne mogu da obećam baš Aleksinac, to je ipak 30km u jednom pravcu. Teško mogu da se uklopim sa vremenom i obavezama jer realno vozim kao baba ... trebalo bi mi najmanje 2 sata u jednom smeru ...
Ali ako se desi da nastaviš od Aleksinca ka banji, to je već druga priča ... ili ako kreneš preko Ozrena ?
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika