Nije teško prepoznati biciklistu , "sve je jasno"
Nadam se da se ne ljutiš zbog slobodnijeg komentara, šalaSent from my CPH2449 using Tapatalk
Срџба је луксуз у мојим годинама
Posted 21 October 2024 - 07:44 PM
Posted 22 October 2024 - 12:52 PM
Posted 22 October 2024 - 01:17 PM
Što se tiče dolaska biciklom sa Novog Beograda ja sam kao optimalnu opciju našao ovo - odmah sa Mosta na Adi polukružno udesno ka gradu, onda prodjes starim podvoznjakom ispod. E onda izlaziš na kružni tok i odatle ideš zajedno sa saobraćajem do Topciderskog parka, to može biti nezgodno sa decom ali taj put je dosta širok, ima nekakvu pola zaustavnu traku i nije opterećen (prolazi zapravo ispod dela Mosta na Adi koji ide ka Topcideru, samo se na kraju ukršta jedno 100 metara).
Deo ispod mosta nema previše saobraćaja i široka je traka, ali nije baš kratak i često automobili voze dosta brzo, pa na bajsu sa decom može biti neprijatno. Opciono može se posle mosta preći ulica kod Ada Malla, pa pored njega i hipodroma Paštrovićevom i iz nje popeti na most, nedaleko od semafora, tu automobili poštuju ograničenje, pa onda kratak spust do Topčiderskog parka. Totalno bezbedna varijanta je da se iz Paštrovićeve zavučete u štalski krug hipodroma (ulaz je kod kružnog toka između hipodroma i štala) odakle postoji par šumskih puteva kojima ka Košutnjaku idu jahači na konjima. Jednom sam pešice išao jednim od tih puteva, ne tako skoro, ali deluje mi izvodljivo da se prođe sa mtb (a i ako može da prođe konj valjda može i bicikl ).
Posted 27 October 2024 - 03:16 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
0 members, 0 guests, 0 anonymous users