Tema se nastavlja zato sto svi imamo urodjenu jednu manu, iako je gordost greh, a to je odgovoriti na svaku opasku jer svi mislimo da cemo reci nesto pametnije i bolje od drugog ili nadjacati "protivnika" u diskusiji. Na zalost kod ovakvih tema svi zaborave zasto su ovde, a to je biciklizam jer ovo je usko specijalizovan forum za to.
Nisam primetio da je neko pokusao da amenstira prevarante, i treba da imaju temu ali svako pisanje i agresivno izrazavanje koje je prisutno samo produzava agoniju i takva tema gubi smisao i razvodnjava se nepotrebnim raspravama. Vidjao sam po forumima da se zajednica zna okrenuti protiv pokretaca teme iako je stajala uz njega sve vreme. Nikome ne smeta sto ti odgovaras na diskusije vec smeta tvoj nacin izrazavanja sa latentnom agresijom u recima cim ti se neko suprotstavi u misljenju tj. pokusavas da "preobratis" ljude ubedjujuci ih u ono sta ti mislis da bi trebalo. Sta ce se desiti sa oglasima prevaranata i njihovim nalozima to je u rukama administratora, kako on odluci tako ce biti. Ako mislis da ima nesto da se poboljsa imas temu utisci i sugesti pa napisi u njoj isto. Licno sam imao negativno iskustvo prilikom kupovine, sto sam i napisao ovde u nekoj temi, i to me je naterelo da budem obazriviji prilikom kupovine. Da , jesam se nervirao ali sam i prestao kad sam shvatio da sam samo platio cas zarad sticanja iskustva. Zastitio si nas dovoljno samim tim sto si otvorio temu, i dopisao se u drugoj. Ukoliko vec hoces da zastitis i nas i sve ljude koji hoce da kupe nesto predlazem da otvoris blog i tamo pisi o tome pa reklamiraj svoj blog po forumima. Policajac na forumu nam ne treba, trebaju nam ljudi koji znaju nesto o biciklizmu i oni koji hoce nesto da nauce o istom jer to je poenta ovog foruma razmena znanja i druzenje. Da bi se prekinula diskusija predlazem da trazis da admin zakljuca teme.
Sportski Pozdrav!
Подржавам, од речи до речи!