Meni izgleda savršeno!
I ajde sad posle toliko truda vozi ovaj bajs... pa nema šanse... samo u vitrinu da ga staviš za izložbu..... ja ne bih imao srca da ga zamastim i isprljam...
Postavljeno 04 December 2015 - 07:51 AM
Ma ima Vidak,sto nema... Sve je radjeno fabricki.Ako je bilo hromirano,ponovo je hromirano,ako je bilo niklovano,ponovo je niklovano,ako je bilo pocinkovano,ponovo je pocinkovano itd.Tako da prakticno imacu nov bicikl iz 76-e buduci da je i dobar deo,nekih 70 % delova NOS.Uskoro treba da stigne Sakae Silstar pogon,NOS.Ipak sam mu usao u trag nakon dva meseca traganja.. Dobro,pazicu ga razume se,ali da cuci u nekom uglu kao ukras,to sigurno nece...
Eh jedino za Weinmann Carera cu odrazati rec i necu cackati celjusti.Niklovane su pa je stampano na njima "Weinmann Carera".Mogao bih da ih ponovo niklujem ali prvo majstor koji to pouzdano radi,zauzet je do posle nove godine a drugo,morao bih tampon stampom da se bavim,tako da neka ih ovako,u dobrom su stanju.Sve ostalo na njima je ponovo hromirano tako da cim se snadjem za prohromsku kontra maticu,sastavicu ih i podeliti slike..
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika