Hm....20 min? Ja samo na pivo potrosim toliko. A kafa...
Podmazi zadnji menjac
Postavljeno 30 June 2018 - 03:17 PM
Možda su i prvi znaci plastičnog umiranja opruge menjača.
Kad dođe do toga da ne može da se namoli da lepo ide na jednu stranu bez da zeza na drugu, znaj da je priči doš'o kraj
Postavljeno 04 August 2018 - 01:26 PM
Zanimljiv ovaj road link ili kako se vec zove dodatak da se spusti menjac da sluzi kao veliki kavez..
https://youtu.be/_WBk2eLP24Y?t=57
ispalti se to staviti umesto da se promeni ceo menjac za duzi kavez?
Postavljeno 04 August 2018 - 03:40 PM
Zanimljiv ovaj road link ili kako se vec zove dodatak da se spusti menjac da sluzi kao veliki kavez..
ispalti se to staviti umesto da se promeni ceo menjac za duzi kavez?
Nece promeniti razliku u broju zuba za koju menjac moze da smota visak lanca. Ako je kavez za to prekratak, vucji zub nece pomoci.
Ako je problem samo obuhvatanje (nadilazenje) vecih lancanika, tu pomaze.
Poslato s mobilnog, pomoću prstiju...
Postavljeno 23 July 2023 - 06:40 PM
Ja imam problem sa mojom biciklom, pa ako bi neko bio voljan da pomogne.
Bila je u servisu, komplet sredjena, stavljena nova zadnja kaseta, ali sada prilikom guranja bicikle pored sebe ja vidim da se pedale okrecu, a bukvalno u voznji ne smem da prestanem da motam, jer se u tom slucaju lanac nekako olabavi i bukvalno se zabije izmedju rama i tocka. Na nizim brzinama prilikom penjanja uz brdo, osecam da zadnji birac brzina podrhtava, kao da skljoca. Unapred hvala na odgovorima.
U pitanju je Merida 3x10 brzina....
Postavljeno 24 July 2023 - 04:40 AM
Idi opet u taj servis i reci njima sve što si nama rekao.Pozdrav svima...
Ja imam problem sa mojom biciklom, pa ako bi neko bio voljan da pomogne.
Bila je u servisu, komplet sredjena, stavljena nova zadnja kaseta, ali sada prilikom guranja bicikle pored sebe ja vidim da se pedale okrecu, a bukvalno u voznji ne smem da prestanem da motam, jer se u tom slucaju lanac nekako olabavi i bukvalno se zabije izmedju rama i tocka. Na nizim brzinama prilikom penjanja uz brdo, osecam da zadnji birac brzina podrhtava, kao da skljoca. Unapred hvala na odgovorima.
U pitanju je Merida 3x10 brzina....
Ili menjaj servis i idi kod nekog drugog majstora.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 01 February 2024 - 06:09 AM
E sad, prilikom odsrafljivanja se taj aluminijum osteti i prilikom vracanja srafa vise nema tu funkciju da ga zadrzi da se ne odsrafi.
skysmotor.co.uk prodaje sljedeće proizvode online: nema 23 koračni motor zatvorene petlje, palačinka koračni motor visokog obrtnog momenta, servo motore, planetarni mjenjač i mogu se kupiti online ako je potrebno.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika