Gospodo biciklisti, upravo su video klipovi koje postavih odlicna reklama za ovu turu, ukazuju na ljepote, sadrzaje i ujedno izgled i kvalitet puta kroz Djerdapsku klisuru, prije toga sam postavio link gdje je spisak velikog broja arheoloskih nalazista ispod vode, tj. potopljene Djerdapske klisure, sto daje dodatnu vrijednost ovom lokalitetu, posebno ako se zna da su ovdje pronadjeni cjeli kompleksi naselja i ostaci koji ukazuju na najstariju civilizaciju u cjeloj Evropi, koja se nalazila bas ovdje u danasnjoj Srbiji, pa to treba svima ovdasnjim da imponuje, a znamo i da nekima smeta ova ocigledna cinjenica, ali uzalud, vec se zna za Vincansko pismo i civilizaciju za koju je svima ocigledno da je u svom nasledju upravo temelji Srbija.
A uz sve ovo postavih definitivno najjljepsu etno muzicku kompilaciju koju sam licno i davno uradio, a sad i ovdje postavio da bih potakao ljude na uzivanje ovom rutom.
I sve ovo nije offtopic no Super reklama za ovu turu, osim ako vas "zabole" za ove cinjenice, ili vam je mnogo bitnije sto se zove "Euro velo" no sto je u Srbiji, ili vam se mozda radije slusa neka strana i "zesce-ludja" muzika, da ne kazem "ludjacka", no ova koja na njjljepsi moguci nacin docarava i povezuje antiku i sadasnjost Srbije.
Dakle, umjesto da se zahvalite na ponudjenom, postavljenom i poklonjenom, uzvracate sa besmislenim komentarima, pa Caneee izgleda brine da biciklisti po ugledu na onog sumanutog motociklistu (za kog sam utvrdio da je iz Srbije, izgleda BG) ne pocnu da voze Djerdapskom klisurom brzo kao i motociklista, da biciklisti ne prekoracuju dozvoljenih 80kmh i da pri tome ne vrte glavama razgledajuci okolinu, nego da prate pogledom samo ivicu puta i signalizaciju, dakle biciklisti, poslusajte bistroumni a ujedno brizni Canetov predlog, nemojte da vozite svoje super-brze bicikle brze od 80kmh, a posebno ne brze od ovog sumanutog BG motocikliste preko 120kmh, jer tako postajete super-opasno-brzi biciklisti na Canetovo veliko iznenadjenje, razocarenje i posebno uvredjenje, jel' te !?
Izgleda bi i Chamade volio da se prikazuju samo "lepi i uzbudljivi" Holivudski klipovi, u kojima se svi vozaci ponasaju "kulturno prefinjeno", pa se tako stekne lazni utisak kako su nasi putevi bezbjedni kao i Holandski (a opet i na tim nizozemskim ljudi cesto ginu !?) i kako svi trebaju da voze "kulturno", a i dalje ne kapira da je ogromna razlika izmedju onog "treba" i "jeste", i da se od istine ne moze pobjeci, i da ovakvi klipovi pokaziju bas tu Istinu, koja je svima poucna i korisna, i njoj se samo u oci gleda da bi smo tako izbjegli sumanutu "sudbinu" na putu, pa izmedju ostalog i dobrim obiljezavanjem i stavljanjem "pederskih" boja, npr. Oranz koju ja rado koristim jer me odlicno oznacava i dobro sam uocljiv kulturnim i svim ostalim sumanutim i blesavim vozacima, koji su Realnost na svim svjetskim putevima.
A sve ovo sto sada napisah i objasnih je od velike koristi svim buducim ucesnicima i biciklistima na ovoj grupnoj turi ili samostalnom uzivanju uz Dunav kroz Srbiju, brale, dje su i zanosne Sele, bre.
(osim onima koji bi da lazu sebe i obmanjuju druge, prodaju holivudsko-holandske price o kulturi, a sami se ponasaju na putu ka hippy naduvana bratija, u fensi, trendi i ostaloj smekerskoj opremi, a sa najmanje dobro oznacavajucih detalja na sebi, jer zamisljaju da su povlasteno holandsko plemstvo i plebstvo ili hippy bratstvo u rasulu, i to na magistrali bre !?)
Uzivajte u planiranju, sabiranju, razradjivanju i skorijoj voznji ovom turom kroz Srbiju, uz preporuku da obavezno slusate poklonjenu vam muzicku kompilaciju:
DJ Noves - Serbian Soul Sky > http://www67.zippysh...mFiC1/file.html
(ovo je posebna preporuka domacim "strendzerima, rockerima, holanderima, reklamonoscima, brzo-pedalajucim do 80kmh sprinterima i ostalim trenderima)
Serbian Soul Sky ili Srpske Duse Nebo, sto bi reko Noves, bre !