Što se mene tiče ova priča je za mene završena.
Ko je razumeo on je razumeo, a obožavaoci lika i dela DELBOY a mogu njemu da se pridruže.
KRAJ
Postavljeno 14 February 2015 - 08:09 PM
Samo bih želeo da se zahvalim Noves u koji je celu situaciju, glumce i statiste nazvao adekvatnim imenom i svatio njihove uloge.
Oni će se sami prepoznati, ko se nije prepoznao u Noves ovim rečima takodje mu se zahvaljujem i neka se čuva od prevaranata i zveri.
Noves je zahvaljujući svojoj lepršavosti i slobodi rekao mnogo što šta što bih se ja ustručavao da kažem.
Hvala Noves
Postavljeno 14 February 2015 - 08:32 PM
Svaka cast svima koji sve ovo citaju. Ja sam odavno odustao...
Ja odavno čitam samo prvu i poslednju rečenicu.. a sve češće i to preskočim.
Postavljeno 14 February 2015 - 08:36 PM
Ko je razumeo on je razumeo, a obožavaoci lika i dela DELBOY a mogu njemu da se pridruže.
KRAJ
Samo bih želeo da se zahvalim Noves u koji je celu situaciju, glumce i statiste nazvao adekvatnim imenom i svatio njihove uloge.
Oni će se sami prepoznati, ko se nije prepoznao u Noves ovim rečima takodje mu se zahvaljujem i neka se čuva od prevaranata i zveri.
Noves je zahvaljujući svojoj lepršavosti i slobodi rekao mnogo što šta što bih se ja ustručavao da kažem.
Hvala Noves
i posle Tita TITO!
Postavljeno 14 February 2015 - 08:37 PM
Hvala Noves
da li je moguce da smo sad dosli do pravog motiva otvaranja teme
Postavljeno 14 February 2015 - 08:53 PM
KRAJ
Ako je kraj da zamolimo admina za lock... i da se vratimo uobicajnim tokovima na forumu.
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 14 February 2015 - 09:52 PM
ipak necu na PP, pa neka bude sta bude:
vladimirvuk, on 14 Feb 2015 - 9:09 PM, said:
Hvala Noves
nedostaje jos samo ja tebi vojvodo ti meni serdare, al uz malo strpljenja, evo sa*će
ili je neko pre vremena zakljucao temu
Kolege sa berze su imale (ne)zasluzenu cast da ih zbog svojih postova
neko ko im se pridruzio pre 3 sedmice (i zasigurno ih detaljno i dobro upoznao)
časti lepršavim nazivima u svom radu na zadatu temu o jednom kolegi optuzenom za prevaru:
"fanovi holivudsko-holandske pod-kulture i mega-slobodarstva (citaj: raspunistva i banditizma)"
""Delboy" (citaj: prevarant i muckaros)"
"oni koji vole da lazu sebe i obmanjuju druge "
"inferiornih kompleKasa"
"fukaru"
"mastovitim iluzionistima, koji nijesu htjeli da uce i bistro razmisljaju"
"heroji i likovi s kojima se identifikuju i tako vole da se prikazuju, uglavnom neke fikcije ili holivudske izmisljotine, ili holandski naduvani narkomani u zamisljenoj sve-slobodi"
"znaju koliko su suplji"
"ostavljaju plitke a drcne komentare"
"funkcionisu kao Krdo, dodvoravaju se jedni drugima, ulizuju i sl. da bu u tom zatvorenom imaginarnom krdu stekli neku vaznost i podrsku"
"oni koji ti se ulizuju il' im isto uzvracas"
"ovaj ti je komentar besmislen i beskoristan"
"nisi u stanju da nesto korisno naucis iz mog iskustva, znanja i kazivanja, uz vrhunske muzicke poklone i ugodjaj. Tvoj problem."
"jer je lagao svjesno il nesvjesno"
"Sve ostalo je Prevara i Lopovluk"
"pored ovih "hladnih" (cool) tipova, ili narodski receno "Ladno ih zabole za sve""
"ljubitelja lika i djela Delboya i obostronao slicnoga im soja"
"ovakvi likovi skupa s Delboyem uspjesno love pare od nezasticenih musterija"
"ove "mudre" al' pomalo Mutne i ponajvise iznervirane likove"
"iznervirane i smorene momcadije"
(eee,neverovatno je koliko ono sto je napisano govori o onome koji je to napisao. Neverovatno, cini mi se da je sve tacno pogodio)
Dok istovremeno svoje umotvorine svecano najavljuje sledecim (hvalite me usta) recima:
"Mudro bi reko nas narod..." pa krene u autorske vode...
Imao bih stosta da kazem na ovakav sistem rada, al cekam da mi bolje upucen poznanik biciklista, inace klinicki psiholog, kojem sam prosledio link ka temi pomogne u odabiru ispravnih termina, da se ne ogresim J
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika