Čemu nervoza i ružne reči? Lepo diskutujemo.
Da li hoćeš da kažeš da nas 10oro, koliko ti odokativno kažeš da nas ima, nismo ovde dobrodošli? Da li hoćeš da kažeš da ni oni koji su pisali u temama vezanim za plivanje i trčanje ovde nisu dobrodošli? Da li hoćeš da kažeš da svi oni koji ne voze bicikl 20 sati dnevno nisu ovde dobrodošli? Cenim tvoje mišljenje, ali si jedan od nekoliko hiljada članova, pa se tvoj glas u opšte ne računa. A i uvek se nađe neki mućak na forumu, pa tako počne da priča. Sve dok na forumu postoji odeljak vezan za električne bicikle, moraš da nas trpiš
Čekaj, čekaj. A da ti nisi možda bio jedan od tih "osvajača" Avale od pre neki dan, a ne smeš da priznaš? Onda mi je sve jasno zašto imaš takvo mišljenje o ebiciklima
A što se tiče umora na električnom biciklu, o tome je pisano ovde milion puta, pa neću da se ponavljam. A i pisano je takođe o razlici između električnog bicikla i pedeleca, nivoima asistencije itd. Moraš da se upoznaš malo jer vidim da si se zainteresovao za ove bicikle. Samo ovde pišeš
Niko ne kaze da niste dobrodosli, naprotiv. Mozda je neko stekao takav utisak, to je druga stvar, sto se mene tice moze da pise sta god ko hoce dok je u skladu sa pravilima. Ja samo kazem da to sto vi zovete "bicikl" nije pravi bicikl kako god da ga zovete.
Ne vozim Avalu, daleko mi je. A tvoje "poimanje" biciklizma i "osvajanja" Avale jasno govori o tvom znanju i dometima u voznji. Nije ni cudo sto toliko branis i volis motor.
Sto se tice da "samo ovde pisem", ne pisem bas cesto, Inace sam clan ovog foruma kada je na njemu bilo par stotina ljudi. Dosta sam pisao a i nakupilo se onih koji sve znaju jer su sve saznali sa neta pa da dodju do izrazaja .