REC JE REC ako se nesto dogovori treba i da se ispostuje obostrano
Moje je jedino bilo da kada pošiljka stigne da izbrojim pare i da platim. I napominjem da sam platio cenu iz oglasa bez cenkanja
Postavljeno 06 January 2015 - 03:12 AM
Mastabasta Supermen opet laze laze laze laze ,Nazvao me i rekao da mu je moj brat obecao Fiskalni racun i jesam ga napljuvao i rekao mu da laze i priznao mi je da laze laze da mu je obecan fiskalni kako kad sam pausalac trgovac polovnom robom na pijacama i buvlacima i sve ovo zna al bespotrebno LAZE i obecao sam obican racun i dalje nije problem nista samo NE LAZI vise ni ove ljude ni sebe ni mene. Ako bilo sta drugo nije ok vrati bicikl vracam novac Dosta mi je vas uvijenih finih kupaca budi covek i reci istinu i ti i ovaj mafijas sa elektro biciklom preti mafija a onda UPOMOC .Evo dodji u Smedervo javno pisem placam gorivo tvoje i dobijas RACUN,Zaista nisam dolazio za Beograd inace bi doneo i objavi onda jel sve u redu ili opet LAZI i dalje ,Snimicu te da imam i video zapis ,Izvinjavam se ostalima slomise me lazovi uvijeni u odela sa kravatom
Postavljeno 06 January 2015 - 08:36 AM
Da, rekao sam ti preko telefona da je bio dogovor da dobijem fiskalni racun, i čim si ti rekao citiram: "nemoj da me praviš majmunom, ja ne mogu da ti izdam fiskalni racun" odmah sam se ispravio i rekao običan račun. To nije laž, to je greška koju sam odmah priznao.
Ako nisi dolazio za Beograd, a obećao si da ćeš doći i doneti račun onda je barem red da mi se javiš.
Posle ovakvog bezobraznog odnosa ništa mi više ne treba od tebe. Daleko ti lepa kuća.
Postavljeno 06 January 2015 - 10:08 AM
Mastabasta Supermen opet laze laze laze laze ,Nazvao me i rekao da mu je moj brat obecao Fiskalni racun i jesam ga napljuvao i rekao mu da laze i priznao mi je da laze laze da mu je obecan fiskalni kako kad sam pausalac trgovac polovnom robom na pijacama i buvlacima i sve ovo zna al bespotrebno LAZE i obecao sam obican racun i dalje nije problem nista samo NE LAZI vise ni ove ljude ni sebe ni mene. Ako bilo sta drugo nije ok vrati bicikl vracam novac Dosta mi je vas uvijenih finih kupaca budi covek i reci istinu i ti i ovaj mafijas sa elektro biciklom preti mafija a onda UPOMOC .Evo dodji u Smedervo javno pisem placam gorivo tvoje i dobijas RACUN,Zaista nisam dolazio za Beograd inace bi doneo i objavi onda jel sve u redu ili opet LAZI i dalje ,Snimicu te da imam i video zapis ,Izvinjavam se ostalima slomise me lazovi uvijeni u odela sa kravatom
Evo javio se i ljubazni prodavac, da argumentima razveje nedoumice
Pametnome dosta.
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Postavljeno 06 January 2015 - 01:16 PM
Šta je Delboy, misliš ako 100 puta napišeš da Mastabasta LAŽE da istina automatski prelazi na tvoju stranu? I vrlo mi je drago što imaš razvijene pljuvačne žlezde da možeš da dobro ispljuješ ljude.
Ali tvoje prevare se ne peru pljuvanjem po drugima.
Ti si u sva tri slučaja gde te spominjemo uzeo novac koji si tražio i hoćeš da prikažeš da su oni koji su oštećeni prevaranti. A mene si čak unapredio i u mafijaša. Jadni Delboy kako je ugrožen, a on bože toliko pošten.
Postavljeno 06 January 2015 - 04:59 PM
Poštovani Cikloberzijanci
Evo mogućnost za sve nas da saznamo nešto novo o profilu DELBOY
Najnovije saznanje je da je imao šesto umetničko ime VVDUBOREZ
Pogledajte dva linka koje prilažem i dobićete još materijala da kompletirate lik prevaranta DELBOY.
Postoji poslovica u našem narodu da NEPADA SNEG DA POMORI SVET, NEGO DA ZVERI TRAGOVE OSTAVE
Link 1: http://www.limundo.c...-EVROPI/5561340
Link 2: http://www.limundo.com/Clan/vvduborez
Postavljeno 26 February 2015 - 08:47 AM
eno gore zakljucana tema o njemu sa 170 postova,i dalje se pitam toliko prevarenih ljudi,znate da zakon nece nista to je navodno sitno da se murija cima,prijavite ga vec su oduzimali kradene bajseve koje prodaje,kako se niko ne seti da svog proverenog prodavca pita reci mi poreklo bajsa ili delova ako nije problem,pa smesni bi bili izgovori,dovozim iz austrije,nemacke,u svajcarskoj mi drzi tetka plac,svi se smradovi dobro znaju i rade medjusobno a uzimaju na bubanj potoku i jos par ljudi iz senke,i onda se oni kurce kako su jaki i imaju proverenu robu,nemojte se spustati ispod nivoa takvih likova ako mozete doci do prve ruke,i nista vas ne kosta pre kupovine da zatrazite skeniranu licnu kartu prodavca,pametno i srecno
Postavljeno 20 March 2015 - 03:55 PM
Ovako, proteklih godinu dana sam poslovao nekoliko puta sa ovim prodavcem, uvek neka doza nezadovoljstva bude. Prvi slučaj je bio kada sam lično otišao po biciklove, 2 kom. Oba sam video na oglasima, pazario ih, i pride nosač za auto, kad sam stigao kući shvatio sam da ovaj jedan, nije onako kao što je pisalo na oglasu. Kome bi palo mna pamet d abroji faze na zadnjem lančaniku. Umesto 3x9 on je bio 3x8. Na moj poziv, dotični bi rekao da on ne piše oglase i d aje to greška, ni reči o korekciji cene. Ajde, ko radi taj i greši. Posle toga svaki bicikl kupljen od njega, bio je u dobrom stanju, sa zardjalim lancima, sa zafarbanim ogrebotinama, sa blatom preprskanim sprejom za sajaj bicikla, sve je to dobro stanje, ali nije EXTRA ili IZUZETNO kao što ume da piše po oglasima. Svestan sam da su to polovni bicikli, ali i od drugih prodavaca (Sveta, Ivan Despotovac, Deki Šabac....) kupovao sam biciklice i mogu samo da budu bolje nego što su ih opisali, nikako da budu lošije. Sve sam ja to shvatao kao sitnice, kao nešto oko čega nebi trebalo dizati galamu. Do pre par dana kada mi je stigao ovaj bicikl
http://www.2bike.rs/...-2#.VQw569LF9r0
Kao što vidite sada stoji na oglasu da je u EXTRA stanju, kada sam ja kupovao, stajalo je da je u IZUZETNOM STANJU. Pitao ga oko cene jer sam manje više njegova stara mušterija, prvo se nije setio o kome se radi, e posle kao može da ostane cena, ali gratis dostava. Srećni obojica čekaomo da meni stigne bajs. Stiže kurir i traži dodatnih 500 dinara, kaže da je javljeno iz BEXa da bude umanjenje na dostavu, ali samo 1000 dinara a ne 1500 koliko je dostava. Platim, zovem Alexu (delboy) i njegova priča da je platio dostavu i da je mene to "klepio" kurir. Ajde i preko toga da predjem, odvijam bajs i tu nastaju nove okolnosti. Fali plavo dugme na viljusci za zakljucavanje, vidi se na slici. Opet pozivam prodavca, kao nije mu jasno, bio je na bajsu, kao nebi on to skidao, ili ovo ili ono, ajd, obećao da mi potraži popodne, aj mu rekao da ću da potražim na PLANETu ima li kao rezervni deo. Krećem isti dan u servisiranje bajka, jer koji god kupim rasklapam bukvalno do srafa i servisiram. Navodim taksativno:
1. Skidam lanac koji je poprilično zardjao i zapekao
2. Skidam kasetu, takodje zardjala ali je crna pa se ne vidi
3. Na celom biciklu primetni tragovi crbog spreja, tačkice na lancu i glavama
4. Sprejom prskana lula i šticna, štafovi do pola ofarbani pa kada se okreću sa druge strane su sivi
5. Viljučka spolja izgrebana poprilično na karakterističnim mestima (manje bitno),a štapovina santimetar od semeringa pocrneli.
6. Luft u zadnjem točku, Otvaram zadnju glavu i kuglice se prosipaju, kuglice doslovno crne u desnoj strani glave
7. Desni zadnji konus 1/3 samleven
8. Obe šolje doslovno zardjale
9. Sedište na karakterističnim mestima pohabano od naslanjanja
10. Sa donje strane zadnje viljučke oba kraka krvniški zarezana (to valjda nije primetio, pa nije ni zamazao sprejom
....................
Uveče kada sam sve to ustanovio, malo je reći da sam imao gorak ukus u ustima i napišem mu poruku sa svim nedostatcima sa podsećanjem da mi reši onaj prekidač za zaključavanje. On odgovara da je za taj bajs dosta ljudi zainteresovano i da se ne cimam sa popravkama već da mu vratim. Tako i uradim. Montiram (ne servisiram) znači vratim sve na mesto kako sam zatekao, izvadim lanac iz sredstva za čišćenje, kasetu takodje, sve namontiram, opet ponavljam ne servisiram, spakujem i sutra dan pošaljem. On me sledeći dan zove nezadovoljan što sam ja napisao otkup 350 evra i onih 500 dinara, jer sam svoja sredstva tražio nazad, on sada ljut, jer je on od cene 350 evra platio meni dostavu i on dobio oko 340 evra. praktično na tih 340 evra on je sada morao da plati dve dostave (ka meni i povratnu ka njemu) to mu dodje 3000 i traži od mene da smanjim otkup na 340 evra. Posle žustre rasprave dodjemo do toga da je mene koštao bajs 42820.00 dinara da sam ja rekao d abude konačno meni vraćeno 42000 čime on nije bio zadovoljan, jer on "puca mnogo više". Kao da smo ortačni nešto radili pa sada delimo i gubitke, a ne da me prevario i slagao za stanje bicikl( da ne navodim sve slasne detalje koje smo razmenili).
Na kraju je rekao da njemu ništa ne znače te sitne pare i da je platio 42000 i da ne želi da se zamera nikome. Bilo je još nekih izrečenih reči ali srž je izvučena. Ovo je moje iskustvo sa ovim prodavcem, ja sam nadam se vratio skoro sav novac (videću kada stignu sutra novci), a vi ako baš poželite neki njegov bicikl, samo lično preuzimanje sa nekim od boljih majstora.
U ODBRANU MU PRIPISUJEM SLEDEĆE:
Valja dosta bicikala, veliku većinu i ne vidi svojim očima tako kada ga zovete slabo možete dobiti neku informaciju više nego na oglasu.
Oglase ne postavlja on već neko od njegovih radnika (po njegovim rečima brat)
Servisiranje bicikala ne radi jer niko, na njegovu žalost, u Smederevu nema od dobrih servisera, sve neki indijanci - njegove reči
Moj bicikl je video samo 30 sekundi bio pred njegovim očima pre nego je meni otišao - njegove reči
JEDNO JE SIGURNO, OD MENE PARE VIŠE VIDETI NEĆE SVE I DA U PONUDI BUDE SPECIALIZED EPIC 29" CARBON 2015 ZA 8 EVRA
izvinjavam se što sam odužio ali drugačije se nije moglo opisati HVALA
Postavljeno 20 March 2015 - 04:37 PM
EDIT: (uvek ima još) pogledaom na sadašnji oglas tog bajka, više nije 350 evra, već 360, treba da "izvadi" troškove i ono što sam primetio da je napisao da je mehanika ALIVIO, jeste lai samo zadnji menjač, ostalo je ACERA (lanac KMC činimi se, Prednji menjač ACERA, r.upravljača ACERA) još jedna mala prevara
Postavljeno 20 March 2015 - 05:04 PM
Covek pomislio da se razume u bicikle i kupuje ne kilo vidi se da se ne razume u bickle,da je majstor prvo bi bar proveri stanje tih biciklo
5500km-2010
6400km-2011
3800km-2012
6080km-2013
7660km-2014
8500km-2015
5000km-2016
Moj zanat mi je dao vrh sa koga ću pasti“... Ako ste dostigli vrh, onda i pad može da bude veličanstven!“ D.V
Postavljeno 20 March 2015 - 06:04 PM
Da se nadovezem na aborisavljevicevu pricu.
Pre 3 nedelje sam imao viska vremena i skocim do prodavca cisto da vidim sta ima u ponudi.
Malo ga je nezgodno naci, zivkao sam ga bar 10 puta i konacno se nasao pred kapijom.
Covek je bio vrlo ljubazan, u tom trenutku je prodavao dva bajsa, a ja se bacih na razgledanje.
Ima jeftinijih bicikala, ali ima i perfektnih bajseva, od kojih je jedan meni zapao za oko.
Nov ciklo cross (valjda ne omasih) bez ikakvih tragova koriscenja na gumama, pogon bez ikakvih tackice... Bombona!
Zagledam ga i delboy mi pokazuje kako je ovo novi XT koji menja 4 brzine odjednom!
E sada... Meni je Deore bio najbolji menjac koji sam koristio i pomislih da je Shimano sa XT-om poceo da izmislja toplu vodu i saltanje 4 brzine.
Kupim bajs, prodavac (mislim da mi ne rece ime) mi je spakovao bicikl na zadnje sediste, pozdravimo se i sve super.
Posle par dana htedoh da proverim da li je sve utegnuto jer mi je prva planirana voznja njime brevet 200 i nastaje problem.
Zadnji menjac sam 2h stelovao i na kraju vidim da je kuka vrlo malo iskrivljena (odatle saltanje 4 brzine umesto 3).
Ispravio rukom kuku i za bukvalno 2-3 min namestim da salta sve brzine bez problema.
Prednji je radio, ali je aljkavo nastelovan.
Bicikl je bio sve vreme okrenut naopacke i kada sam ga vratio u normalan polozaj prednja kocnica pocela da propada i hvata pri kraju, i to jedva.
Ocigledno je bilo malo vazduha koji se popeo do kocione celjusti dok sam stelovao zadnji menjac.
(Isto mi se desilo sa novim Scottom koji je kupljen u PB-u, tako da je moguce da je propust proizvodjaca.)
Sve sam to sredio, probao bajs sledeceg dana i bio sam prezadovoljan.
Delboyu sam poslao poruku sa detaljnim objasnjenjem sta nije bilo u redu (sa nadom da ce buduci kupci biti postedjeni cimanja),
na sta mi je odgovorio da nije nikakav problem da vratim bicik i da ce mi vratiti novac.
Cini mi se da je Delboy samo prodavac i da ne poznaje materiju previse.
Sam sebe krivim sto nisam probao bicikl i primetio da nesto nije u redu sa menjacem. I u tom slucaju bih kupio bicikl, samo bih malo spustio cenu.
Sve u svemu kupovina iskljucivo licno sa prisustvom nekoga ko se razume.
Postavljeno 20 March 2015 - 08:04 PM
Ovako, proteklih godinu dana sam poslovao nekoliko puta sa ovim prodavcem, uvek neka doza nezadovoljstva bude. Prvi slučaj je bio kada sam lično otišao po biciklove, 2 kom. Oba sam video na oglasima, pazario ih, i pride nosač za auto, kad sam stigao kući shvatio sam da ovaj jedan, nije onako kao što je pisalo na oglasu. Kome bi palo mna pamet d abroji faze na zadnjem lančaniku. Umesto 3x9 on je bio 3x8. Na moj poziv, dotični bi rekao da on ne piše oglase i d aje to greška, ni reči o korekciji cene. Ajde, ko radi taj i greši. Posle toga svaki bicikl kupljen od njega, bio je u dobrom stanju, sa zardjalim lancima, sa zafarbanim ogrebotinama, sa blatom preprskanim sprejom za sajaj bicikla, sve je to dobro stanje, ali nije EXTRA ili IZUZETNO kao što ume da piše po oglasima. Svestan sam da su to polovni bicikli, ali i od drugih prodavaca (Sveta, Ivan Despotovac, Deki Šabac....) kupovao sam biciklice i mogu samo da budu bolje nego što su ih opisali, nikako da budu lošije. Sve sam ja to shvatao kao sitnice, kao nešto oko čega nebi trebalo dizati galamu. Do pre par dana kada mi je stigao ovaj bicikl
http://www.2bike.rs/...-2#.VQw569LF9r0
Kao što vidite sada stoji na oglasu da je u EXTRA stanju, kada sam ja kupovao, stajalo je da je u IZUZETNOM STANJU. Pitao ga oko cene jer sam manje više njegova stara mušterija, prvo se nije setio o kome se radi, e posle kao može da ostane cena, ali gratis dostava. Srećni obojica čekaomo da meni stigne bajs. Stiže kurir i traži dodatnih 500 dinara, kaže da je javljeno iz BEXa da bude umanjenje na dostavu, ali samo 1000 dinara a ne 1500 koliko je dostava. Platim, zovem Alexu (delboy) i njegova priča da je platio dostavu i da je mene to "klepio" kurir. Ajde i preko toga da predjem, odvijam bajs i tu nastaju nove okolnosti. Fali plavo dugme na viljusci za zakljucavanje, vidi se na slici. Opet pozivam prodavca, kao nije mu jasno, bio je na bajsu, kao nebi on to skidao, ili ovo ili ono, ajd, obećao da mi potraži popodne, aj mu rekao da ću da potražim na PLANETu ima li kao rezervni deo. Krećem isti dan u servisiranje bajka, jer koji god kupim rasklapam bukvalno do srafa i servisiram. Navodim taksativno:
1. Skidam lanac koji je poprilično zardjao i zapekao
2. Skidam kasetu, takodje zardjala ali je crna pa se ne vidi
3. Na celom biciklu primetni tragovi crbog spreja, tačkice na lancu i glavama
4. Sprejom prskana lula i šticna, štafovi do pola ofarbani pa kada se okreću sa druge strane su sivi
5. Viljučka spolja izgrebana poprilično na karakterističnim mestima (manje bitno),a štapovina santimetar od semeringa pocrneli.
6. Luft u zadnjem točku, Otvaram zadnju glavu i kuglice se prosipaju, kuglice doslovno crne u desnoj strani glave
7. Desni zadnji konus 1/3 samleven
8. Obe šolje doslovno zardjale
9. Sedište na karakterističnim mestima pohabano od naslanjanja
10. Sa donje strane zadnje viljučke oba kraka krvniški zarezana (to valjda nije primetio, pa nije ni zamazao sprejom
....................
Uveče kada sam sve to ustanovio, malo je reći da sam imao gorak ukus u ustima i napišem mu poruku sa svim nedostatcima sa podsećanjem da mi reši onaj prekidač za zaključavanje. On odgovara da je za taj bajs dosta ljudi zainteresovano i da se ne cimam sa popravkama već da mu vratim. Tako i uradim. Montiram (ne servisiram) znači vratim sve na mesto kako sam zatekao, izvadim lanac iz sredstva za čišćenje, kasetu takodje, sve namontiram, opet ponavljam ne servisiram, spakujem i sutra dan pošaljem. On me sledeći dan zove nezadovoljan što sam ja napisao otkup 350 evra i onih 500 dinara, jer sam svoja sredstva tražio nazad, on sada ljut, jer je on od cene 350 evra platio meni dostavu i on dobio oko 340 evra. praktično na tih 340 evra on je sada morao da plati dve dostave (ka meni i povratnu ka njemu) to mu dodje 3000 i traži od mene da smanjim otkup na 340 evra. Posle žustre rasprave dodjemo do toga da je mene koštao bajs 42820.00 dinara da sam ja rekao d abude konačno meni vraćeno 42000 čime on nije bio zadovoljan, jer on "puca mnogo više". Kao da smo ortačni nešto radili pa sada delimo i gubitke, a ne da me prevario i slagao za stanje bicikl( da ne navodim sve slasne detalje koje smo razmenili).
Na kraju je rekao da njemu ništa ne znače te sitne pare i da je platio 42000 i da ne želi da se zamera nikome. Bilo je još nekih izrečenih reči ali srž je izvučena. Ovo je moje iskustvo sa ovim prodavcem, ja sam nadam se vratio skoro sav novac (videću kada stignu sutra novci), a vi ako baš poželite neki njegov bicikl, samo lično preuzimanje sa nekim od boljih majstora.U ODBRANU MU PRIPISUJEM SLEDEĆE:
Valja dosta bicikala, veliku većinu i ne vidi svojim očima tako kada ga zovete slabo možete dobiti neku informaciju više nego na oglasu.
Oglase ne postavlja on već neko od njegovih radnika (po njegovim rečima brat)
Servisiranje bicikala ne radi jer niko, na njegovu žalost, u Smederevu nema od dobrih servisera, sve neki indijanci - njegove reči
Moj bicikl je video samo 30 sekundi bio pred njegovim očima pre nego je meni otišao - njegove reči
JEDNO JE SIGURNO, OD MENE PARE VIŠE VIDETI NEĆE SVE I DA U PONUDI BUDE SPECIALIZED EPIC 29" CARBON 2015 ZA 8 EVRA
izvinjavam se što sam odužio ali drugačije se nije moglo opisati HVALA
Video bicikl kod ABorisavljevica i stanje nije ni prici IZUZETNOM!!!
Postavljeno 20 March 2015 - 10:16 PM
Ja nikako ne mogu da shvatim neke stvari. Pored gomile losih iskustava (ne sa ovim prodavcem, nego pricam generalno) vi i dalje kupujete od onih koji su blago receno "sumnjivi". Mogu da razumem da se upeca neko ko ne prati forum ali da oni koji znaju ko je ko, rizikuju i na nevidjeno kupuju bicikle od ovakvih ili slicnih "bizmismena" to mi nikako nije jasno.
Postavljeno 20 March 2015 - 10:43 PM
Postavljeno 20 March 2015 - 11:32 PM
Zare u potpunosti se slazem sa tobom.Ali izgleda da neko bas mora da se uci na svojim greskama.Ljudi ako se ne razumijete u bicikle,najjeftinije je kupiti novo.Ima bicikala novih u raznim budzetskim kategorijama.Moramo da shvatimo i da kupovinom polovnih bicikala i djelova ucestvujemo u lancu kriminala.Dosta toga je nekome ukradeno.Ja necu ucestvovati u tome.
Ok u pravu si ipak puno je ljudi koji su kupili nov bicikl pa ga posle nekog vremena npr. po isteku garancije prodaju kupuju bolji noviji
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika