oh. izvini ti. nisam skapirao
delboy (dellboy) iz Smedereva - negativna ocena
Postavljeno 03 January 2015 - 09:19 PM
Pa zar kupcu nije obecan racun za par dana? Karakteristike bajsa su mu odgovarale,cena takodje. Onda nema ni jedan razlog da ne kupi bajs,racunajuci da ce dobiti ono sto je prvo trazio(racun).
Ni prodavca ni kupca ne poznajem ali ovde je stvar vise nego jasna. Prodavac nije ispostovao dogovor u potpunosti ovaj put i to je to. Takodje,potencijalni kupci koji citaju ovo,treba da uzmu u obzir i iskustva drugih clanova (koja su cini mi se pozitivna),pa da stvore sto realniju sliku o prodavcu. U svakom slucaju,treba biti obazriv.
Znas kako se kaze: "obecanje ludom radovanje"
Jel bi tako kupio i auto bez saobracajne?
Ja bih rekao da je ova skola vrlo jeftino placena.
Ako ti na prvom mestu treba racun...ne zavrsavas kupovinu bez njega, prosto i jednostavno.
Ako ti treba crveni bicikl ne kupujes plavi zato sto ti je neko obecao crveni.
Nemoze tebe niko da ne ispostuje ako ti to ne dozvolis.
Postavljeno 03 January 2015 - 11:16 PM
Glupo je porediti saobracajnu bez koje ne mozes da vozis auto i razun za bajs. Racun je trazen dodatno a saobracajna mora da ide uz auto.
Pre bih rekao da je prodavac platio skolu,jeftino. Zbog toga "obecanje ludom radovanje",zbog obecanja necega sto ne moze da ispuni/obezbedi,prodavac je verovatno ostao bez nekoliko kupaca.
Valjda prodavci treba da se trude da ostave sto bolji utisak na kupce.
Postavljeno 04 January 2015 - 09:25 AM
E pa Nikolasrbija bas iz tog razloga sto auto ne mozes da vozis bez saobracajne a bicikl mozes bez racuna neki ljudi sami sebe zeznu i dodju u ovakvu situaciju. Da ne pisem o tome koje bicikle propuste samo iz razloga sto ne mogu da dobiju racun. Ali naravno oni kupe nov bicikl sa fiskalnim racunom, garancijom, doduse plate 10 kilograma aluminijuma 1000 evra ali im je mirna savest.
Postavljeno 04 January 2015 - 12:12 PM
Pre bih rekao da je prodavac platio skolu,jeftino. Zbog toga "obecanje ludom radovanje",zbog obecanja necega sto ne moze da ispuni/obezbedi,prodavac je verovatno ostao bez nekoliko kupaca.
Valjda prodavci treba da se trude da ostave sto bolji utisak na kupce.
E moj Nikola, nece me mrzeti da ti objasnim...
Kakve ti koristi imas od toga sto ce prodavac da se obruka i blati svoj obraz kada ostanes bez svojih para?
Pa nikakve...
Ovaj prodavac je slagao za racun, tj jednu od 3 stavke koje su kupcu bile bitne, a mogao je da slaze i za sve tri, zar ne?
Zato i kazem da je jeftino prosao
Nemoj se uzdati u tudje postenje: UZDAJ SE USE I U SVOJE KLJUSE
Postavljeno 04 January 2015 - 01:06 PM
Da ne pisem o tome koje bicikle propuste samo iz razloga sto ne mogu da dobiju racun. Ali naravno oni kupe nov bicikl sa fiskalnim racunom, garancijom, doduse plate 10 kilograma aluminijuma 1000 evra ali im je mirna savest.
Jbg, većina nas nema taj luksuz da odvoji 1000-ku za nov bicikl i zbog toga većina potegne za robom na oglasima koja je u proseku 3X jeftinija. A kako je krenulo, biće.. ko zna kako će biti
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 04 January 2015 - 01:48 PM
I još je bolje što neko dodje baci "kosku", i opet krene ista polemika gde je već sve utvrdjeno šta je bilo i kako je bilo...
Kao što sam i napisao, a prilično sam siguran da taj neko vise neće ni jedan post napisati.
Možda bi administacija trebala da uvede da prvi post obavezno mora da bude predstavljanje, da možda ručno odobrava nove članove.
Da u registraciji stoji neki podatak više o tom članu. Tek da se možda preduprede ti koji dolaze samo da nešto da tako kažem bockaju
i oni koji bi da samo nešto prodaju.
Postavljeno 04 January 2015 - 04:30 PM
Poštovani, ovde možete da vidite i moje lično iskustvo sa dotičnim gospodinom o kojem raspravljate.
http://www.2bike.rs/...deta-vasojević/
Nadam se da će vam biti interesantno da pogledate
Postavljeno 04 January 2015 - 04:38 PM
E moj Nikola, nece me mrzeti da ti objasnim...
Kakve ti koristi imas od toga sto ce prodavac da se obruka i blati svoj obraz kada ostanes bez svojih para?
Pa nikakve...
Ovaj prodavac je slagao za racun, tj jednu od 3 stavke koje su kupcu bile bitne, a mogao je da slaze i za sve tri, zar ne?
Zato i kazem da je jeftino prosao
Nemoj se uzdati u tudje postenje: UZDAJ SE USE I U SVOJE KLJUSE
Razumem sad sta hoces da kazes.
To je tacno,nikakve koristi. Zato je i pokrenuo ovu temu,da se neko sledeci ne spotakne na isti kamen (ko procita ovu temu).
Za ovo poslednje se apsolutno slazem.
Hvala sto si lepo objasnio
Postavljeno 04 January 2015 - 05:06 PM
Interesantno.. ja sam kod Delboya poslao dvojicu mojih poznanika i obojica su zadovoljni.
Postavljeno 04 January 2015 - 05:11 PM
Interesantno.. ja sam kod Delboya poslao dvojicu mojih poznanika i obojica su zadovoljni.
Ja nisam rekao da je prevario tvoje prijatelje, niti Marka i Janka. Nije isključeno da svoje smederevce poštuje.
Ja kažem da je prevario mene, sve dokumentujem slikama i od prevaranta ništa više ne tražim. Niti pare, niti zamenu, niti izvini.
Nadam se da si pogledao fotografije koje sam okačio.
Postavljeno 04 January 2015 - 05:18 PM
Ja nisam rekao da je prevario tvoje prijatelje, niti Marka i Janka. Nije isključeno da svoje smederevce poštuje.
Ja kažem da je prevario mene, sve dokumentujem slikama i od prevaranta ništa više ne tražim. Niti pare, niti zamenu, niti izvini.
Nadam se da si pogledao fotografije koje sam okačio.
Ok, nisam ništa vama osporio. Ajd da izuzmem mene ali ima još ljudi koje ja i ne poznajem a zadovoljni su sa njim kao prodavcem.
Ima i ovoga i onoga.. ne znam zašto je kod nekih ovako a kod nekih onako??? ovo se često dešava i kod nekih drugih prodavaca na 2bike.
Postavljeno 04 January 2015 - 05:42 PM
А ја рецимо знам да човек лажно описује стање бицикла са намером да превари.Причу нисам написао само ј једног разлога-није моја а пријатељ не жели да се замара форумима.Ако је преварио неколико пута значи да му је то намера увек када је у прилици.А ако продаје добар бицикл онда то не ради само зато што је бајс у реду.
Postavljeno 04 January 2015 - 09:06 PM
Poštovani, ovde možete da vidite i moje lično iskustvo sa dotičnim gospodinom o kojem raspravljate.
Predlazem da se spoje ove dve teme.
Postavljeno 04 January 2015 - 09:57 PM
Strašno... prema meni je bio samo nekorektan, a prema vama i bezobrazan...
Postavljeno 04 January 2015 - 10:53 PM
Da citiram jednu pesmu, "Ljubav je samo reč i ništa više..." Dalje već nije primereno temi...
Dobro je kad ima više iskustava sa nekim prodavcem, onda je to kompletna slika, a ne samo jedan koji misli da je prevaren ili neki deo
dogovora nije ispoštovan.
Postavljeno 04 January 2015 - 11:00 PM
Strašno... prema meni je bio samo nekorektan, a prema vama i bezobrazan...
Vidi njegove reči i ponašanje ili neponašanje govore o njemu i njegovom vaspitanju, koje mu očigledno nedostaje...
Meni je zadovoljstvo što sam sve zabeležio pa mogu da dokumentujem i da podelim sa vama
Postavljeno 04 January 2015 - 11:03 PM
Da citiram jednu pesmu, "Ljubav je samo reč i ništa više..." Dalje već nije primereno temi...
Dobro je kad ima više iskustava sa nekim prodavcem, onda je to kompletna slika, a ne samo jedan koji misli da je prevaren ili neki deo
dogovora nije ispoštovan.
Slažem se ali kada postoji sve dokumentovano kao u ovom sllučaju onda je mnogo lakše. Kao što se vidi ja sam preferirao pismenu komunikaciju jel pisano je pisano.
Zato dotični sada kaže samo poziv ništa pismeno, ništa svedoci i tragovi
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika